Servicii deratizare Oradea

PFL FACILITY SERVICES SRL Oradea

0744-269665

Detalii

Servicii deratizare Oradea

Servicii deratizare Oradea - My Clean

1. Deratizarea clasica

 

 Pentru operatiunile de deratizare folosim:

  • In interior: Statie de intoxicare pentru rozatoare mici, de dimensiuni reduse poate acomoda 2 batoane sau orice alta momeala. Gaurile de intrare sunt pozitionate la margine pentru un acces mai usor al rozatoarelor. Compartimentele de hranire fixeaza momeala la inchidere pentru a impiedica extragerea de catre animale non-tinta.
  • In exterior: Statii de intoxicare pentru toate tipurile de rozatoare. Este cea mai buna alegere din punct de vedere a raportului calitate-pret, compartimentele pentru: hranire pot acomoda pana la 1 kg de momeala, venind dotate cu bari verticale de fixare a momelii batoane. Deschiderea capacului in lateral fac monitorizarea si intretinerea mult mai usoare. Poate acomoda si capcane adezive sau mecanice pentru rozatoare de dimensiuni mari si folosim pentru alimentarea statiilor de intoxicare.
Servicii deratizare Oradea

Servicii deratizare Oradea

Folosim pentru alimentarea statiilor de intoxicare: un amestec de 4 momeli pe suporturi diferite:  o momeala pe suport de grau decorticat pentru rozatoarele mici (soareci),  o momeala pe suport de atractant alimentar proaspat cu efect potent pentru rozatoare, o momeala pe suport de batoane parafinate pentru zonele cu umiditate crescuta pentru a nu isi pierde din substanta active datorita umiditatii ridicate, o momeala pe suport de batoane cerate cu omologare pentru uz in spatii verzi pentru a trata suprafetele de vegetatie.  Aceste momeli se alterneaza periodic ca si substanta activa pentru a asigura o mortalitate crescuta si o eficienta pe termen lung.

Servicii deratizare Oradea

 

Servicii deratizare Oradea

 

Pentru obiective unde nu este permisa utilizarea rodenticidelor se folosesc atat capcane cu retenie adezive cat si capcane cu prindere multipla unde momeala folosita are la baza atractant alimentar pentru a aduce rozatoarele in zonele de capturare. Acestea se folosesc cu precadere in industria alimentara dar si in zone de birouri sau resedinte. De asemenea sunt disponibile la cerere si variante de control al daunatorilor ecologice.

Servicii deratizare Oradea

Servicii deratizare Oradea

Monitorizarea perimetrului de protectie impotriva rozatoarelor atat exterior cat si interior se face la frecventa stabilita de comun acord cu beneficiarul, interval la care se face inspectia si alimentarea statiilor de intoxicare cu momeala rodenticida precum si inlocuirea capcanelor adezive, acolo unde este cazul. Pretul se poate stabili doar in urma unei evaluari a gradului de infestare si a stabilirii planului de combatere a daunatorilor in functie de specificul locatiei si amplasarea acesteia.

Servicii deratizare Oradea

Servicii deratizare Oradea

2.Deratizarea ecologica:

  • EKOMILLE primul produs si cel mai important al Sistemului Eko. Ekomille este un aparat bazat pe un sistem  electromecanic care captureaza continuu si care se bazeaza pe doua principii functionale:
  • ADEMENIREA NATURALA care se face prin utilizarea unui amestec de momeala alimentara naturala aflata in interiorul aparatului, in compartimentele sale speciale, amestec care atrage rozatoarele infestante si le  ademeneste in dispozitivul de capturare;
  • ADEMENIREA CONSTRUCTIVA se datoreaza asocierilor pe care le face animalul tinta. Acesta va vedea in aparat, datorita structurii si aspectului sau, o locuinta, un ambient sigur sau chiar un loc ideal pentru refugiu si aprovizionare alimentara.
  • KITUL DE MOMEALA - In momentul folosirii aparatului EKOMILLE, acesta trebuie sa contina kitul de momeala care se adauga in aparat astfel: Momeala se presara in aparat pe coridorul care conduce la compartimentul principal cu momeala, captusit si acesta cu alimente, in compartimentul mare pentru momeala si in cel mic lateral, ambele fiind dispuse in zona superioara a aparatului si de asemenea in minicompartimentele dispuse de-a lungul scaritei pe care rozatoarele o parcurg pentru a ajunge in partea superioara a aparatului. Compartimentele laterale cu momeala nu pot fi atinse de catre rozatoare si au rolul exclusiv de a creste cantitatea de momeala pentru a exploata simtul olfactiv foarte bine dezvoltat cu care sunt dotate acestea.
  • EKOMILLE: CAPTURAREA - Faza capturarii animalelor este cea in care animalul, atras de miros, doreste sa manace din compartimentul principal cu momeala, moment in care atinge senzorul reglat la o greutate de 1,8g. Acest senzor, este conectat la sistemul electromecanic al aparatului, dotat cu un sistem electric alimentat de o baterie de 9 V, cu o capacitate de 5000 de cicluri de capturare. Senzorul, atins de botul sau labuta rozatorului provoaca instantaneu rotatia placutei pe care se afla animalul, iar acesta va cadea in compartimentul inferior al aparatului, plin cu lichid conservant.

Pentru a avea un control asupra capturilor, EKOMILLE este dotat cu un dispozitiv care arata la exterior numarul capturilor efectuate (numarul unitatilor dar si al zecilor), ceea ce permite verificarea rezultatelor acestui aparat fara a fi necesara deschiderea aparatului pentru inspectie.

Servicii deratizare Oradea

Servicii deratizare Oradea

  • EKOBOX este o structura metalica vopsita, utilizata pentru protectia aparaturilor Ekomille si Ekologic, pentru a le proteja pe acestea impotriva furtului, actelor de vandalism, pentru a le camufla si totodata pentru cresterea performantei principiului de ademenire constructiva, caracteristica aparatelor Ekomille si Ekologic. Pe langa acestea,Ekobox mai are ca scop prevenirea capturarii altor animale decat cele tinta. Ekobox este disponibila in doua variante cromatice, verde si alb, si este dotata cu un kit de siguranta format din lant si lacat pentru fixarea acesteia.

Cele 10 avantaje ale sistemului EKO

  • IGIENIC: Acest sistem de capturare evita descompunerea sobolanilor si soarecilor otraviti in mediul ambiental, acestia reprezentand un focar de infectie datorita parazitilor pe care ii poarta deja pe piele sau datorita celor atrasi in urma procesului de descompunere. Deratizarea prin otravire va duce incotestabil la moartea sobolanilor sau soarecilor in exterior. Cu privire la aceasta problema a igienei, in special in mediul de productie alimentara, este stiut ca, atunci cand se face recoltarea de rosii, de exemplu, sau de alte produse alimentare in cantitate industriala, multe cadavre de sobolani sau soareci morti pot ajunge printre aceste produse, neexistand posibilitatea fiiltrarii acestora.
  • SIGUR: pentru copii si animale domestice deoarece nu foloseste otrava sau ultrasunete nedorite. Pentru mediul de lucru in care trebuie sa fie respectate anumite norme cu privire la igiena si siguranta la locul de munca
  • USOR DE UTILIZAT: datorita sistemului electromecanic care permite tinerea unei evidente a capturilor de catre oricine, nefiind necesar un expert pentru aceasta.
  • VERSATIL: deoarece poate fi utlizat în mod normal prin captura si omorarea tintelor, sau cu mici modificari  ale aparatului , prin capturarea si mentinerea tintelor fara omoararea acestora. De altfel, dotarea sa complexa cu accesorii permite utilizarea sistemului in situatii variate.
  • ECOLOGIC: deoarece acest sistem spre deosebire de metodele traditionale protejeaza mediul pentru ca, pentru a obtine rezultate sigure, nu recurge la otrava si mentine cadavrele in interiorul acestuia evitând astfel descompunerea cadavrelor necontrolat in mediul ambiental.
  • EFICACE: in lupta cu toate cele trei specii de rozatoare infestante: rattus rattus, rattus norvegicus si mus musculus.
  • PRACTIC: Este unicul sistem de captura de acest gen, care permite deratizatorului vizitarea la perioade mari  la clientul final, perioada care poate fi chiar si la termene de 25-30 zile, datorita lichidului Ekofix si al volumului mare al rezervorului cu lichid al aparatului.
  • CAPTURA CONTINUA: cu Sistemul Eko nu exista riscul efectului de DISCONTINUITATE, adica al procesului de imunizare al organismului cand se ingereaza otrava, aceasta fiind una din principalele limite ale sle metodei traditionale (este recunoscuta limita metodei traditionale prin obisnuinta organismului rozatorilor infestanti, care prin ingerari repetate si in doze mici ale otravurilor folosite devin imuni la cestea). Sistemul Eko prezinta garantie impotriva riscului de discontinuitate in eficacitatea deratizarii. De altfel, multiplele experimenterealizate confirma acest avantaj important, deoarece au fost efectuate capturi multiple cu acelasi aparat si in acelasi spatiu deci capturarea unuia din mebrii unei colonii de sobolani nu va opri capturarea celorlalti pentru ca acestia nu pot comunica intre ei pericolul sau nu vor asocia prezenta ekomille cu un pericol.
  • CAPTURA MASIVA: Capacitatea de capturare a aparatului Ekomille este de 60/70 de rozatoare de marime medie.
  • MOARTE NECRUDA: In prezent nu exista o legislatie care sa precizeze exact modalitatea in care ar trebui omorate aceste rozatoare infestante, dar noi cu ajutorul unui studiu am incercat sa descoperim metoda cea mai putin cruda: moartea prin coma etilica in urma careia animalele mor in aproximativ cinci minute.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.