Kit Vopsea de gene si sprancene negru Combinal Dr. Temt

IRIS CLASS GRUP Suceava

0748-198568

Detalii

Webshop http://www.drtemt.ro. COMENZI LA TEL. 0748198568. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

Kit Vopsea de gene si sprancene negru Combinal Dr. Temt este una din cele mai vandute game profesionale, de peste 40 de ani, in saloanele de infrumusetare si centrele SPA din Europa si de peste ocean.

Kit Vopsea de gene si sprancene negru Combinal Dr. Temt este o vopsea cu o acoperire foarte buna, inclusiv a parului incaruntit, este o vopsea rezistenta la apa, patrunde rapid in firul de par si rezista mult timp ( 6 – 8 saptamani ).

Kit Vopsea de gene si sprancene negru Combinal Dr. Temt se poate aplica fara retinere pentru vopsirea genelor si sprancenelor, barba, mustata; este recomandata pentru toate tipurile de par.

Kit Vopsea de gene si sprancene Combinal Dr. Temt este produsa in 6 nuante: negru, negru albastrui, maro inchis, maro deschis, albastru si gri.

Nuantele pot fi combinate intre ele pentru a obtine culoarea dorita.

Kit Vopsea de gene si sprancene negru Combinal Dr. Temt are urmatorul continut.

Vopsea de sprancene si gene profesionala neagra 15 ml COMBINAL.

Oxidant vopsea COMBINAL.

Bol amestec vopsea.

Pensula pentru vopsit.

Mod de ambalare Pret KIT – 54 lei.

IRIS CLASS GRUP - DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT.

Vezi si alte oferte ale IRIS CLASS GRUP

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.