Cismea Apa Stradala din inox,cu buton

BB COM CONSULTATIV SRL Bucuresti

0741-155144

Detalii

Caracteristici și specificații

- Cismea robustă, construită din inox gros

- Proiectată special pentru exterior, potrivită pentru utilizare publică sau privată

- Se potrivește perfect în grădini, școli, instituții, parcuri sau pe stradă

- Temperatura apei este cea a rețelei de apă sau a instalației hidrofor

- Dotată cu un buton lateral durabil și rezistent

- Prindere cu flanșă pentru o instalare ușoară și sigură

- Necesită alimentare cu apă 1/2" și țeavă de drenaj

- Livrare în 5-10 zile de la comandă

 

Descriere generală

Cismea Apa Stradala din Inox cu Buton M-2JRO 86 este un produs proiectat special pentru exterior, fiind ideală pentru utilizare în spații publice sau private, cum ar fi grădini, școli, instituții, parcuri sau pe stradă. Constructia robustă, realizată din inox gros, asigură durabilitate și rezistență în timp. Temperatura apei este cea a rețelei de apă sau a instalației hidrofor, fără a necesita o unitate de răcire. Butonul lateral este durabil și rezistent, asigurând o utilizare îndelungată. Prinderea se face cu flanșă, pentru o instalare ușoară și sigură. Cismea necesită alimentare cu apă 1/2" și țeavă de drenaj. Livrarea se face în 5-10 zile de la comandă.

 

Beneficii

Cismea Apa Stradala din Inox cu Buton M-2JRO 86 oferă avantajul de a fi extrem de rezistentă și durabilă, datorită construcției din inox gros. Este ideală pentru utilizare în exterior, în grădini, școli, instituții, parcuri sau pe stradă. Este foarte ușor de instalat, datorită prinderii cu flanșă, și necesită alimentare cu apă 1/2" și țeavă de drenaj. Butonul lateral durabil și rezistent asigură o utilizare îndelungată.

 

Utilizare

Această cismea este ideală pentru utilizare în exterior, în spații publice sau private. Se potrivește perfect în grădini, școli, instituții, parcuri sau pe stradă. O puteți folosi pentru a oferi acces la apă proaspătă pentru elevi, trecători, angajați sau vizitatori.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.