Şampon medicinal antimătreață – 100 g - Comanda online !!!

FARMACIA POLI-MED-ANNA SRL Ciumani

0266-351089, 0720-625132

Detalii

ŞAMPON MEDICINAL ANTIMĂTREAŢĂ – 100 g

 

            Compoziție: Șamponul antimătreață conține ketoconazol în concentrație de 2%,un agent antifungic sintetic cu spectru larg. Ceilalți ingredienți sunt: laurilsulfat de sodiu,alcool cetilstearilic,glicerină,alcool etilic farmaceutic,apă distilată,parfum natural.

 

            Acțiune si indicații: Ketoconazolul fiind un derivat sintetic de imidazol dioxilan, are o activitate antifungica puternică asupra dermatofiților,precum Tricophyton sp., Epidermophyton sp., și fungilor precum Candida sp., și Pityrosporum-îndepărtând rapid și eficient descuamarea și pruritul, care se asociază în mod frecvent cu pityriazis versicolor,dermatita seboreică și pityriazis capitis(mătreață).

            Mod de administrare: Se recomandă spălarea pielii capului cu șampon de ketoconazol 2%,menținând spuma pe părul umed cca 4-5 minute,după care se clătește cu apă călduță. Se spală de 2 ori pe săptămână timp de 2-4 săptămâni în cazul dermatitei seboreice și pityriazis capitis. Profilactic se poate utiliza o dată pe zi timp de 3zile- cură unică înainte de sosirea verii.

            Precauții:   A se evita contactul cu ochii,în caz contrar se recomandă clătirea imediată cu apă.Deoarece acest șampon nu se absoarbe prin piele după aplicarea topică,sarcina și lactația nu reprezintă o contraindicație absolută.

 

PREȚUL UNUI ŞAMPON MEDICINAL ANTIMĂTREAŢĂ – 100 g – 20 lei.

Comandă acum online.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.