WYLZE LOGISTIK SRL

Ploiesti

Adresa: P-ţa Victoriei, nr. 1 Bl. Mercur sc. A ap. 26 (Cod postal:100117), Ploiesti, Jud. Prahova, Romania

Despre WYLZE LOGISTIK SRL

Wylze Logistik SRL a fost infiintata in 1998 in Ploiesti si pentru ca logistica nu trebuie tratata doar ca un instrument al business-ului ci ca o necesitate pentru cresterea competitivitatii, inca de la inceput ne-am specializat in echipamente de logistica.

Serviciul nostru de specialitate a constat intotdeauna in studierea cu atentie a nevoilor clientilor nostri, pentru ca acestia sa beneficieze de echipamentele de care au cu adevarat nevoie.

Suntem unici datorita sprijinului acordat clientilor 24h/zi, 7 zile/saptamana, 365 zile/an.

Colaboratori de talie mondiala JUNGHEINRICH, COMBILIFT, DULEVO, NEDCON, STANDARD

Activand pe piata de 14 ani am invatat ca pentru a oferi cele mai bune servicii trebuie sa aducem intotdeauna produse noi si optimizate astfel incat calitatea operatiilor, desfasurate de clientii nostri, sa fie cat mai ridicata iar timpul de realizare a acestora sa fie din ce in ce mai scurt.

Vom face eforturi in continuare pentru a oferi cele mai calitative echipamente noi si second-hand pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

Calitatea superioara a serviciilor, seriozitatea cu care tratam problemele, cerintele clientilor, impreuna cu experienta si tehnologia colaboratorilor ne-au propulsat in pozitie de top pe piata din Romania in randul distribuitorilor de servicii si produse de logistica.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.