VICTEMA SRL

Oradea

Adresa: Pct. de lucru Războieni, nr. 85 (Cod postal:410514), Oradea, Jud. Bihor, Romania

Despre VICTEMA SRL

Societate cu capital privat integral românesc, SC VICTEMA SRL, a fost înființată în anul 2002, specializată în: Producția și montajul de tâmplărie PVC si Aluminiu;
Producția și montajul de pereți cortină din Aluminiu;
Producția de geam termopan.
Prin parteneriatul bine dezvoltat cu furnizorii noștrii de materii prime, societatea noastră oferă o gamă variată de profile PVC, profile din Aluminiu, precum și diferite tipuri de geam termopan, atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere calitativ.
Calificarea și experiența personalului tehnic asigură condițiile necesare unor realizări de înaltă calitate. Avem specialiști care stapânesc nu numai tehnologia obișnuită de producere a ferestrelor, ci și tehnologii mai complexe (ex: glisante), experiența pe care au dobândit-o în anii de practică efectivă pe care-i are fiecare din angajații noștri. Prin garantarea unor lucrări de calitate sunt folosite materiale atent alese care provin de la furnizori de renume.
Țelul nostru este de a forma o companie solidă, bazată pe relații sănătoase interne și externe companiei care să ducă la multumirea deplină a celor care participă la fabricarea produsului finit și care au ca misiune satisfacerea cerințelor beneficiarului.
O astfel de misiune nu poate fi îndeplinită decât atunci când relațiile dintre parțile implicate se bazează pe încredere și respect reciproc, iar calitatea muncii se află pe primul loc.
​Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre să fie la cel mai înalt nivel calitativ și afirmăm cu mândrie că toți partenerii și clienții noștri sunt multumiți de calitatea produselor noastre.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.