VET CONSULT SRL

Braila

Adresa: B-dul. Alexandru Ioan Cuza, nr. 16 (Cod postal:810019), Braila, Jud. Braila, Romania

Despre VET CONSULT SRL

Cabinet veterinar şi radiologie veterinară, care este pe B-dul Alexandru Ioan Cuza, nr. 16. Farmacie veterinară şi magazin de produse naturiste, care este pe Calea Galaţi, nr. 10. 
Suntem mândri că vă suntem alături încă din martie 2000, ca de atunci am crescut și ne-am perfecționat continuu, ca și experiență în tratarea animalelor, ca și colectiv, ca și metode de investigare și diagnostic, ca și echipamente medicale. Toate astea reflectă că suntem serioși și hotărăți să ne îndeplinim misiunea de a ajuta cât mai multe animale aflate în suferință, și implicit, să oferim suport și soluții stăpânilor de animale de companie. 
Clinica Vet Consult a fost complet renovata în anul 2016 pentru a va putea întâmpina într-un spațiu modern, prietenos și confortabil. De asemenea am dorit ca animalele dumneavoastra de companie să beneficieze nu numai de aparatură de ultimă generație, dar și de mai multe spații cu destinație specială pentru a primi ajutor cu maximă eficiență și rapiditate. 
Toate investițiile făcute au avut ca motivație dorința noastră de a vă oferi cea mai bună îngrijire, atenție și calitate care să se regăsească nu doar în procesul de diagnostic și tratament, ci și într-o experiență cât mai plăcută din momentul în care pășiți pragul clinicii noastre! 
Ne dorim să fiți multumiți de serviciile pe care le oferim pentru că știm cât de importantă este sănătatea animalului dumneavoastră de companie! 
La noi în clinică veți găsi o gamă foarte largă de servicii, făcute cu profesionalism și responsabilitate: consultații, tratamente, microcipari, vaccinări, deparazitări interne și externe, analize de laborator (hematologie, biochimie, sumar urina), testări virusologice, parazitologice, alergologice, radiologie, ecografie abdominală, ecografie cardiacă, electrocardiogramă, chirurgie generală și ortopedie, anestezie inhalatorie, detartraj cu ultrasunete etc. 
Tot în cadrul clinicii vă venim în întampinare și ajutor în îngrijirea de zi cu zi a companionului dumneavoastră cu farmacie veterinară, petshop cu hrană și accesorii, frizerie și cosmetică.

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.