TRANDAFIRUL SRL

Barlad

Adresa: Primăverii, nr. 19 (Cod postal:731035), Barlad, Jud. Vaslui, Romania

Despre TRANDAFIRUL SRL

 

 

Ce poate fi mai frumos și mai gingaș pe Pământ? Care este cel mai bun mod de a ne exprima sentimentele? Dacă nu ați ghicit, vă spunem noi, sunt florile. Acest răspuns l-am aflat și noi de la părinții noștri, care ne-au sădit în inimă dragostea pentru flori și grădinărit, devenită o tradiție în familia noastră de peste 70 de ani, începută pe meleagurile bucovinene.

În cei 20 de ani de când am preluat noi activitatea am îmbinat învățăturile părinților cu viziunea noastră proprie asupra design-ului floral și am încercat să ne ridicăm la cele mai înalte standarde. În tot acest timp am avut un sprijin real și din partea copiilor noștri, Elena și Razvan, care au moștenit și ei pasiunea pentru această lumea florală plină de culori și miresme. Ei vor duce la rândul lor, tradiția mai departe. Alături de angajații noștri dorim să ridicăm la cele mai înalte standarde brandul “Florăriile Trandafirul”

Cei 30 de angajați, care formează o familie, lucrează cu devotament și pasiune, fiind mereu la curent cu noutățile în ceea ce privește arta și design-ul floral, chiar participând la diverse concursuri unde au obținut rezultate foarte bune.

Împreună cu ei am reușit să realizăm un showroom, situat pe drumul European 58D, unde puteți admira lumea mirifică a plantelor decorative, de interior și exterior, plante exotice, flori specifice fiecărui sezon al anului, mobilier și decorațiuni speciale pentru amenajarea grădinilor.

De-a lungul timpului serviciile aduse clienților s-au diversificat și astfel am înființat trei florării în cele mai importante zone ale orașului. Odată intrați în magazinele noastre descoperiți o atmosferă caldă și primitoare, o gamă variată de flori proaspete și diverse decorațiuni: de la ghivece și vase de ceramică până la figurine de amplasat în balcoane sau grădini. Aranjamentele florale sunt create cu artă și măiestrie de către personalul nostru specializat, individualizate pentru fiecare client în parte.

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.