TOPOSMA SRL

Targu Mures

Adresa: Calea Sighișoarei, nr. 9 , Targu Mures, Jud. Mures, Romania

Despre TOPOSMA SRL

Toposma a apărut din nevoia unor oameni de a arăta ca într-o lume modernă, în care tehnologia a devenit mai importantă decât relațiile umane, este posibilă oferirea unor servicii care să respecte vechile valori: responsabilitate, corectitudine și respect.

Pentru că o lume mai bună trebuie să pornească de la fiecare din noi, căutăm continuu să ne facem prieteni, nu clienți, să ajutăm cu gândul la rezolvarea problemelor, nu doar cu gândul la câștigurile materiale, realizarea obiectivelor tale, să fie succesul muncii noastre.

Pentru mine, activitatea de topograf, reprezintă o mare responsabilitate întrucât obiectul muncii mele îl constituie bunurile imobiliare, terenuri și construcții, de mari valori materiale. Caut să fiu, împreună cu familia TOPOSMA, un profesionist desăvârșit și prin munca depusă, să dovedesc un simț dezvoltat al răspunderii și corectitudinii.

Ca prestator de servicii, în contactul cu beneficiarii, vreau să dezvolt relații bazate pe respect reciproc, încredere și confidențialitate.

Dispunem de toate cunoștințele și aparatura necesară pentru realizarea unor lucrări de calitate, astfel că vă invit să apelați la noi și să ne puneți la încercare.

O parte din beneficiarii serviciilor noastre, care ne pot recomanda:

AGRITERENURI
AGROPREST
AGROPREST PRODCOM
FITOPREST
AGROSEM IMPEX
AGROROM IMPEX
CHEMARK ROM
GEORGE CONSTRUCT
GRISOL
SC KAUNOS DESIG

ASPHAROM
VITRUVIO
SOLIERA EXIM
HOLCIM
PROSERVICE&CONSULTING
TIME COM
CIVILPROIECT
PEER CRISTPOH
PRIMĂRIA RUȘII MUNȚI
PRIMĂRIA HODAC

Persoană de contact:
FABIAN SMARANDA – 0749 815 115
EMAIL:  [email protected]
[email protected]
[email protected]

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.