TELECOMED SRL

Valea Adanca

Adresa: Iuga Vodă, nr. 10 , Valea Adanca, Jud. Iasi, Romania

Despre TELECOMED SRL

TELECOMED este o companie de import-export si distributie de aparatura de laborator, cu capital romanesc. Peste 2000 de clienti, persoane juridice, din tara si din strainatate, beneficiaza in prezent de serviciile noastre.

Suntem o companie certificata pentru managementul calitatii dupa standardele ISO 9001:2008, in urmatoarele domenii de certificare: aparatura de laborator, aparatura medicala, consumabile medicale, reactivi de laborator, tehnica de calcul.

Importam si comercializam aparatura pentru detectia si controlul radiatiilor gamma, X, beta, alfa, fiind reprezentantul Gamma-Scout-Romania. Din 2010 suntem reprezentantul in Romania al producatorului de cuptoare de calcinare si etuve SNOL.Suntem de asemenea reprezentantul exclusiv al firmei Zalimp, producator cu traditie in domeniul aparaturii pentru laborator.Incepand cu 2009 am devenit reprezentantul exclusiv in Romania, Republica Moldova,Ungaria, Bulgaria, Serbia, al producatorului de etuve si incubatoare din Marea Britanie, compania GENLAB. Pe langa etuvele de laborator Genlab aflate in portofoliul nostru si prezentate pe acest site la preturi bune, in calitate de importator exclusiv, la comanda pot fi achizitionate si echipamente speciale personalizate, destinate productiei industriale, industriei aerospatiale si auto.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.