TEHNICA SCHWEIZ SRL

Voiteg

Adresa: nr. 511 (Cod postal:307470), Voiteg, Jud. Timis, Romania

Despre TEHNICA SCHWEIZ SRL

Logo Tehnica

 

 

Respectul pentru client inainte de toate....

1998 este anul in care afacerea de familie continua traditia in Romania iar pasiunea pentru lemn arata comuniunea perfecta intre arta, stiinta si tehnologie. Specializata in producerea de lemn lamelat incleiat, cu idei de proiectare si sisteme de montaj aparte, firma a cunoscut un intreg succes pe plan intern si international.

Solutiile adoptate fiecarui proiect in parte au fost un motiv de ambitie, o placere si un interes total in confruntarea cu noul, astfel nu ne vom opri doar la domeniile in care avem deja o istorie, structuri din lemn pentru constructii civile, industriale si agricole.
Experienta acumulata in realizarea constructiilor din lemn se regaseste in tehnologia elvetiana, secretul reusitei noastre pe care il vom explica prin: profesionalism, seriozitate, calitate si respect.

Astfel, anul 2014 a fost un an al modernizarii, am deschis o linie noua de productie, moderna, cu o capacitate de 50 mc/zi, o gama de produse mai diversificata, tocmai pentru a raspunde cerintelor clientilor publici si privati in toate categoriile de constructii: civile, agricole, comerciale, sportive, culturale, s.a

Produse / Preturi / Servicii

BSH - Lemn Lamelat Incleiat

Data adaugarii: 2021-01-12

Descriere: BSH - Lemn Lamelat Incleiat

Peleti

Data adaugarii: 2021-01-12

Descriere: Peleti

DUO - Lemn Masiv Incleiat

Data adaugarii: 2021-01-12

Descriere: DUO - Lemn Masiv Incleiat

BSH Arc - Elemente Speciale

Data adaugarii: 2021-01-12

Descriere: BSH Arc - Elemente Speciale

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.