SCHKABEL SPEDITION SRL

Medias

Adresa: 1 Decembrie, nr. 36 , Medias, Jud. Sibiu, Romania

Despre SCHKABEL SPEDITION SRL

      Incepand cu anul 2009 luna Martie ca urmare a cerintei pietei transporturilor, si-a inceput activitatea firma de transport şi logistică S.C. Schkabel Spedition S.R.L, infiintata pe data de 27 Feb 2009 în localitatea Medias jud. Sibiu, colaborand cu firme de renume national, european şi mondial. 

        Compania Schkabel Spedition efectueaza si intermediaza transporturi rutiere de marfuri interne si internationale pentru orice tip de marfa. Am largit oferta noastra de servicii pentru a raspunde promt solicitarilor primite din partea partenerilor si clientilor nostrii. Inca de la inceput am vrut sa oferim o gama larga de servicii de transport de aceea avem o retea larga de colaboratori astfel incat putem oferii o selectie a mijloacelor de transport puse la dispozitia dumneavoastra, activitatea noastra si atentia acordata in relatiile de afaceri cu clientii si colaboratorii nostrii sunt bazate pe profesionalism la standarde internationale de siguranta si transport in conditii optime.

        Firma noastră e compusă dintr-un personal tânăr, dinamic,flexibil, cu  experienţă în domeniul transporturilor şi servicilor de logistică , având ca principii de bază adaptarea în permanenţă la noile condiţii ale pieţei,respectul faţă de clienţi, concurenţă loaială.  Personalul nostru stă la dispoziţia clientului 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână cu solutii optime la solicitari, clientul este şi va fi informat  pe toată durata contractului, pe tot parcursul transportului, va şti permanent poziţia mărfii în trafic până la încheierea transportului, va fi contactat de câte ori este nevoie pentru ca transportul să decurgă în cele mai bune condiţii la termenele stabilite.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.