SANTOS TRADING SRL

Bucuresti

Adresa: Parfumului nr. 23 Sector 3 (Cod postal:30841), Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre SANTOS TRADING SRL

Obiectivul nostru este de a produce exposisteme mai bune si mai usor de folosit, cu un design mereu actual, pentru ca ne dorim continuu sa facem lucrurile mai bine.

Toate produsele noastre sunt proiectate a fi usoare, portabile si rezistente. Sistemele sunt concepute a fi montate de o singura persoana, usor de transportat si depozitat.

Oferta noastra cuprinde doua categorii complete de produse si servicii: 1)standuri expozitionale modulare si 2)sisteme mobile de prezentare. Iar ca produse puteti gasi: standuri expozitionale, spidere, standuri fusion, sisteme banner roll-up, static si outdoor banner, pupitre si mese de sampling, standuri brosuri, paravane, bariere si accesorii.

In acelasi fel cum va oferim preturi competitive si o mare gama de produse de clasa, tot asa suntem mandrii sa va oferim si servicii de o calitate exceptionala.

Experienta de 13 ani strict specializata pe piata dinamica a exposistemelor, ne recomanda tuturor clientilor ca un partener de incredere pe care se pot baza oricand doresc a avea propria expozitie mobila.

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.