ROMPOLIPROCES SRL

Bistrita

Adresa: Livezi, nr. 10, Pct. de lucru: Crinilor, nr. 1 (Cod postal:420063), Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud, Romania

Despre ROMPOLIPROCES SRL

Rompoliproces a aparut pe harta companiilor din România în vara anului 2005, datorită dorinței a doi oameni să facă ceva pentru crearea unor condiții de muncă mai bune în halele de producție din România, de a ajuta la crearea unui mediu ambiental mai puțin viciat de noxele rezultate din procesele de producție din companiile din România și bineințeles să facă profit din această afacere. An de an adunând un grup de oameni în jurul nostru am reușit să implementăm în multe companii, sisteme de aspirare a noxelor de praf, fum de sudură, cov-uri, ceață de ulei, mirosuri, care au creat în halele de producție condiții de lucru decente și fără noxe.
Sistemele de aspirare noxe realizate la “cheie” au mulțumit toți clienții noștri de până acum !

Produse / Preturi / Servicii

ASPIRATOARE INDUSTRIALE ATEX

Data adaugarii: 2021-04-08

Descriere: Cum praful de lemn este cu potential exploziv, aceste solutii sunt conforme cu standardele si reglementarile privind praful combustibil, cum ar fi ATEX si NFPA

COLECTOARE DE PRAF II

Data adaugarii: 2021-04-08

Descriere: In sectoare cum ar fi prelucrarea, industria metalurgică, minieră, industria de automobile, fabricarea de materiale compozite, industria alimentară, chimică, farmaceutică, prelucrarea lemnului și multe altele.

COLECTOARE DE PRAF I

Data adaugarii: 2021-04-08

Descriere: Pentru o gamă largă de aplicații industriale, de la așchii de lemn la orice fel de fum. Diferite tipuri de elemente filtrante: saci filtranți rotunzi sau dreptunghiulari, cartușe filtrante sau filtre tip casetă.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.