ROMEUR SRL

Oradea

Adresa: Calea Clujului nr. 207/C (Cod postal:410067), Oradea, Jud. Bihor, Romania

Despre ROMEUR SRL

Romeur pune la dispozitia clientilor sai, cele mai bune solutii pentru mobilarea locuintei sau biroului, venind cu o gama foarte diversificata de produse, ce se fac remarcate prin calitate, detalii si finisaje ce adauga frumusete si stil spatiului mobilat si, prin proiecte realizate profesional, dupa ultimele tendinte de design in materie de mobilier, respectand standardele internationale.

Odată cu deschiderea acestui showroom am crescut şi diversitatea produselor, aducând în spaţiul de expunere cele mai mari brand-uri europene din producţia de mobilier.

Suntem reprezentanţi a mari producători de mobilier de bucătărie din Europa, lideri italieni în producţia de mobilier de bucătărie, birou şi casă. De asemenea, producatori germani cu renume in industria mobilei, producatori de dressinguri, paturi şi accesorii pentru paturi, living, dining, mobilier pentru baie, cu funcţionalitate multiplă şi design exceptional, ce se situează printre produsele de top ale industriei germane de mobilă. Mulţi alţi producători de renume, cu care compania noastră a încheiat parteneriate de lungă durată, sunt prezenţi în showroom-urile Romeur.

Pentru detalii va asteptam in showroom-ul Home Concept din Oradea, Calea Clujului, 207/C!

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.