ROCADA SERV SRL

Santana de Mures

Adresa: Principală, nr. 612 A. , Santana de Mures, Jud. Mures, Romania

Despre ROCADA SERV SRL

~~SC ROCADA SERV SRL este infiinţată în anul 1995. Societatea a început activitatea cu o autobasculantă de 16 tone, dezvoltându-se în timp în măsura creşterii veniturilor, investindu-se profitul în achiziţionare de autovehicule.

SC ROCADA SERV SRL are implementat şi menţine un sistem de management al calităţii ISO 9001/2008 şi sistem de management de mediu ISO 14001/2005

După achiziţionarea de 3-4 autovehicule destinate transportului de mărfuri generale societatea şi-a diversificat activitatea şi în transportul de persoane, astfel a început acest transport cu un singur autobuz, iar în momentul de faţă societatea dispune de un parc de 7 autocare şi 4 microbuze. În decursul anilor 2006-2007 societatea a reînnoit parcul de autobuze, achiziţionând cinci autocare mai moderne clasificate cu 3 stele de clasificare, cu anul de fabricatie 2004-2007. În viitorul apropiat societatea intenţionează să mai achiziţioneze 2-3 autocare  mai noi, care să se încardreze solicitărilor actuale.

Din anul  2000 efectuăm curse regulate de transport persoane pe ruta Tg.-Mureş-Cluj Napoca şi retur. Efectuăm zilnic 5 curse după un program de circulaţie comunicat pe diversele pagini web din domeniu. La solicitarea diverselor societăti sau organizaţii efectuăm şi transporturi ocazionale de persoane.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.