REFLEX ARCHITECTURE SRL

Bucuresti

Adresa: Ernest Broşteanu, nr. 11, sector 1 , Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre REFLEX ARCHITECTURE SRL

Reflex Architecture SRL -  echipa de auditori energetici avizati, efectueaza certificat energetic, audit energetic si termografie in constructii, in Bucuresti si Ilfov.

  • pret mic: pretul intocmirii unui certificat energetic porneste de la 130 lei;
  • rapiditate: va eliberam acest document (pentru zona Bucuresti si Ilfov) in maxim 24 de ore;
  • experienta: suntem proiectanti activi de constructii civile, iar certificarea si auditul energetic au aparut ca o consecinta naturala in procesul nostru de proiectare.

Servicii

Certificat energetic - Certificatul energetic este un document obligatoriu, ce contine o serie de recomandari specifice pentru imbunatatirea performantei  energetice. Certificatul de performanta energetica poate fi eliberat rapid, in mai putin de 24 de ore, la un pret accesbil, de o firma specializata de auditori energetici.

Audit energetic - Pe langa partea de constatare si diagnosticare a situatiei existente, auditul presupune o analiza complexa a constructiei si a instalatiilor acesteia. Prin intermediul acestei proceduri, auditorii determina caractersiticile reale ale cladirii din punct de vedere termic si stabilesc solutii de reabilitare si reducere a consumurilor energetice.

Termografie in constructii - In acest fel se detecteaza pierderile de caldura si se stabilesc solutii de imbunatatire a performantei energetice. In urma procedurii de termografie se realizeaza o serie de fotografii in infrarosu, numite termograme, ce prezinta constructia sub forma de pete de culoare diferite. Termogramele contin si o scara de temperaturi asociate nuantelor de culoare.  Astfel, prin comparatia culorilor, se pot detecta zonele cu un flux termic foarte ridicat, adica zonele prin care se pierde in mod excesiv caldura.

Vezi oferta noastra promotionala aici !

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.