RAFIAN TRADING SRL

Letea Veche

Adresa: Zorilor, nr. 6A , Letea Veche, Jud. Bacau, Romania

Despre RAFIAN TRADING SRL

Mii de motive pentru a colabora cu noi

Ce va putem oferi.

De la agrafe, la dosare, la clipsuri, rechizitele de birou de care aveți nevoie sunt disponibile la www.Paperaf.ro. De la capsatoarele standard la cele grele, plianți de prezentare și sisteme de evidență sunt doar câteva din miile de produse pe care le oferim pentru casa, locul de muncă și scoală. Aveti nevoie de cosuri pentru hartie, protectoare pentru tablă și alte consumabile de birou? Veți găsi aici totul la prețuri foarte mici.

Ce materiale de birou aveti nevoie?

Indiferent dacă lucrați într-o companie mare, afaceri mici, școală, magazin sau biroul de acasă, aveți nevoie de o varietate larga de materiale de birou pentru a va putea face treaba! Va oferim din gama - materiale de birou - agrafe, hârtie și capsatoare, dosare și plicuri de toate dimensiunile, folii protectoare, bibliorafturi, magazinul nostru online va permite printr-un singur click să alegeți din mii de articole, totul într-o singură locație, din confortul fotoliului dumneavoastra.

Furnituri de birou de bază

Pentru a păstra documentele în cele mai bune conditii si proiectele sa se desfasoare in mod normal, asigurați-vă că mențineti  o gama variata de materiale de birou. In orice birou apare necesitatea arhivarii si organizarii documentelor in conditii optime, www.paperaf.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu agrafe de birou, dosare din plastic si carton, cutii de arhivare,  disponibile într-o gamă larga de dimensiuni și culori. Puteți găsi chiar și hârtie reciclată. Pentru protejarea documentelor importante la locul de munca puteti alege folie protectoare, care va confera siguranță, set-uri de 100 de file.

Aveti nevoie sa prindeti mai multe hartii? Aruncati o privire la capsatoare profesioniste de tip Eagle sau Leitz cu putere de prindere de 100 sau 170 de coli simultan.

Depunerea și depozitare consumabile

Încasări, faxuri, inventar, oferte, fiecare tip de afacere utilizează foarte multa hârtie. De aceea noi va oferim hartie de copiator de cea mai buna calitate, cum ar fi Office Expre, Xerox Bussines A4, A3, A5, gramaj diferit, la preturi foarte mici.

Vrei să oferi culoare biroului tau? Dosarele sunt disponibile intr-un curcubeu de culori, de la blue la traditionalul rosu, la verde intens, galben sau roz la nuante contemporane, cum ar fi aqua sau lavanda. Doriți să fixați documentele in dosare ? Alegeti dosare armate cu fila de fixare realizate din carton presat. Nu uitati containerele de depozitare! Cutii din carton ondulat si sisteme de tip sertar, portabile si cutii mari de plastic, sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le veți găsi. Este mai ușor ca niciodată să păstrați documentele și consumabile de birou în condiții de siguranță și organizare.

Fie că păstrati hârtia organizata pentru o întâlnire importantă sau pe rafturi timp de mai mulți ani, veți găsi materialele de arhivare de care aveți nevoie la www.paperaf.ro.

Efectuati o prezentare de vânzări importanta? Rechizitele de birou vă pot ajuta sa faceti o impresie buna! Alege un clipboard de prezentare in culoarea dorita. Doriti sa notati ideile importante, aprovizionati-va cu notite adezive. Oferim o gama larga de notive autoadezive de diferite culori si forme.

Nu uita aceste materiale de birou!

Bandă adeziva

Banda adeziva transparenta, față-verso, banda pentru ambalare, tot ce ai nevoie pentru birou, acasă sau la școală. Dacă un semn pentru ușa din față sau sigilarea un document confidențial, într-un plic, produsul cel mai bun pentru a iesi in evidenta.

Cerneală și toner

Imprimantele cu cerneală și laser sunt de mai multe branduri si modele de aceea la noi veți găsi mai mult de 70 branduri de cartușe pentru imprimantă, toner și riboane. Veți găsi singur cartușe de cerneală concepute pentru imprimantele de format mare. Si pentru ca ne intereseaza bugetul dvs, va oferim cartușe compatibile cu imprimanta ta.

Va oferim de asemena si o gama larga de instrumente de scris, markere, texmarkere pentru orice activitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru alte informatii si promotii.

 

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.