PUMPS FACTORY SRL

Valea Lupului

Adresa: DN 28, nr. 38 Sediu: Sat Valea Ursului, comuna Miroslava, strada Aluniș, nr. 7 , Valea Lupului, Jud. Iasi, Romania

Despre PUMPS FACTORY SRL

Cu o experiență de peste 8 ani, în domeniul echipamentelor de curățat cu înaltă presiune, SC PUMPS FACTORY SRL s-a dezvoltat pe baza cerintelor tot mai diversificate ale clienților din toate sectoarele industriale.

Cu o echipa formata din specialisti , venim în întămpinarea clienților noștri cu INOVAȚIE ȘI PROFESIONALISM oferindu-le produse și servicii adaptate cerințelor din domeniu, în conformitate cu sandardele existente, astfel:

PRODUCȚIE – aparete de curățat cu înalta presiune, sisteme centralizate de curațare cu înalta presiune industriale și rezidențiale, sisteme multipunct de curatare în domeniul alimentar, utilaje de sablare cu jet de apă sub presiune de 500 bar, în 2015 începem producție de brate rotative și sisteme de spumare.

MONTAJ – sisteme de înalta presiune pentru spălatorii auto în regim manual și automat, brațe rotative, furtune de înalta presiune, panouri de automatizare, sisteme de spumare și ceriure.

SERVICE – ne adaptăm incontinuu cerințelor din domeniu, oferindule clienților noștri , un sistem de monitorizare a echipamentelor și un sistem de service mobil astfel încât să nu oprim fluxul de producție.

SERTIZARE FURTUNE DE INALTA PRESIUNE – din dorinta de a satisface nevoile clientilor nostri, ne-am dotat cu un echipament de sertizat furtune, mobil, cu care reparăm în cel mai scurt timp orice defecțiune apărută la furtunele de presiune.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.