PRO MANAGEMENT SRL

Bucuresti

Adresa: Str. Nicolae Caramfil, nr. 53, et. 5, sector 1 (Cod postal:30231), Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre PRO MANAGEMENT SRL

Despre Pro Management
Înființată în anul 1996 firma Pro Management are ca activitate principală “ Alte Forme de Învațamânt ”, Cod CAEN 8559, fiind unul din principalii furnizori de servicii de formare și perfecționare profesională în IT, economie, management – marketing, dezvoltare personala ,etc.
Prezenta în lista furnizorilor autorizați de servicii de educație și formare profesională a adulților din anul 1996, Pro Management este considerată cea mai bună și cea mai recomandată firmă de traininig în susținerea cursurilor autorizate ANC (Autoritatea Națională de Calificări împreuna Ministerul Muncii, Familiei și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și Cercetarii Stiintifice ) cum ar fi:, Expert Achizitii Publice, Operator în domeniul Proiectării asistate de calculator, cât și în susținerea cursurilor de office, baze de date și sisteme de operare ( Windows, Linux, UNIX, Solaris).
Expertiza Pro Management
Cu o echipă de traineri de elita și cu experiența de peste 23 de ani în instruirea și certificarea în IT, recunoscute intern și internațional, centrul de training Pro Management transformă debutanți în profesioniști, specialiști și lideri. De tot atâția ani Pro Management dezvoltă cariere în IT, formând power- users, specialiști IT, administratori de rețea sau baze de date, ingineri de sistem, programatori seniori, business analiști, arhitecți software ,antreprenori sau manageri de proiect.
Folosind cele mai inovative soluții de instruire în IT și business skills, pentru cele mai noi tehnologii IT, ne-am păstrat același devotament în pregătirea a peste 60 000 de absolvenți, astăzi în poziții cheie în departamentele de profil din companii de renume de pe piața românească sau internațională.
Pro Management garantează obținerea cunoștințelor și abilităților esențiale, livrate pe baza curiculei oficiale, adaptate nivelului și ritmului de studiu al cursanților, dar mai ales aplicarea lor în practica, în cadrul laboratoarelor care simulează aplicații din viața reală, culminând cu certificarea recunoscută internațional. Bucurându- ne de un feedback excelent, am fost, de fiecare dată,onorați de revenirea unui client mulțumit, sau de recomandarea pe care acesta ne-a făcut-o.
Autorizări și Parteneriate
În prezent centrul de training Pro Management derulează programe de formare autorizate după cum urmeaza :
Programe de formare autorizate ANC
Operator în domeniul proiectării asistate de calculator – COR 351104
Expert Achiziții Publice – COR 214946.
Programator Ajutor - COR 351201.
În baza autorizațiilor emise de ANC, Pro Management este abilitat să elibereze certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii și Ministerul Educației care atestă nivelul de pregătire și abilitțtile practice dobândite la finalul instruirii, fiind singurele documente legale în baza cărora se poate consemna în cartea de munca calificarea aferenta conform Catalogului Ocupatiilor din Romania (COR).
Pro Management este autorizat din 2001 „Centru de educație tehnică Microsoft” (CTEC), cunoscută astăzi sub noua denumire de „Microsoft Silver Certified Partner for Learning Solutions”.Tot in 2001, Pro Management obține autorizarea de „Pearson Education Virtual University Enterprises Autorized Center”, iar din 2009 este autorizat „Kryterion”, fiind abilitat să organizeze examene de certificare a competenței în IT, recunoscute international.
Din 2002, Pro Management este autorizat „Microsoft Office Specialist – Authorized Training&Testing Center”, fiind abilitat să ofere instruire de specialitate, tutoring și coaching end- userilor care utilizează suită MS Office 2007/2010/2013/2016, precum și examenele de certificare Microsoft Office Specialist, oferite de Certiport.
Din 2017, Pro Management este autorizat Centru PEOPLE CERT –provideri mondiali de cursuri ITIL și AGILE. Din Noiembrie 2017, fost acreditat centru GOLD PECB – Europe pentru cursul Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal DPO.
Asigurarea calitatii
Certificat ISO SR EN ISO 9001: 2015
Obiectivul fundamental al Pro Management este satisfacția clientului. Angajat total în stabilirea și atingerea standardelor de calitate capabile să îndeplinească, din toate punctele de vedere, cerințele și așteptările clienților săi, Pro Management aplica sistemul calității bazat pe cerințele standardului SR EN ISO 9001: 2015. Prioritare în atingerea obiectivului declarat sunt profesionalismul trainerilor, organizarea adecvată a companiei, motivarea personalului și proiectarea corespunzătoare a tuturor proceselor administrative și tehnice, în scopul îmbunătățiri continue a indicatorilor de calitate.
Programe de instruire
​Pro Management a furnizat programe de instruire atât companiilor industriale integrate și multinaționalelor din România, cât și instituțiilor bugetare, bănci, companii de asigurări, regii autonome etc., dintre care mentionam: ENGIE ROMANIA
KAUFLAND
HIDROELECTRICA
CEZ ROMANIA INFINEON S.A.
APA NOVA
POLICOLOR
TRANSELECTRICA
OPCOM
R.A.T.B
HIDROCONSTRUCTIA
ROMPETROL
OMV
PETROM
SICOMED
FAUR S.A.
ROMPROIECT
INTRAROM S.A
MICROSOFT ROMANIA
SIEMENS
VDO AUTOMOTIVE
R.G.A.B.
INFINEON TECHNOLOGIES ROMANIA
S.C. SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE “ IULIU HATIEGANU” CLUJ NAPOCA
ING BANK
BCR
BRD
ALLIANZ-TIRIAC- PENSII PRIVATE
GARANTI BANK
RAIFFEISEN BANK
INSTITUTUL DE STUDII ŞI PROIECTĂRI ENERGETICE
TAROM ROMPRES
SOCIETATEA ROMANA DE TELEVIZIUNE
REGIA NATIONALA A PADURILOR, SOFTWIN
CURTEA SUPREMĂ DE JUSTIŢIE
ADMINISTRATIA NATIONALA “APELE ROMANE”
UTI GROUP
FORTE SIEMENS
NESTLE ROMANIA
ROMSYS ROMANIA
ACTAVIS
BRITISH AMERICAN TOBACCO, OMNILOGIC
AMBASADA SUA
BLUE AIR
PARLAMENTUL ROMANIEI-SENAT
GENERAL ELECTRIC EUROPE
TOTAL SOFT
HVB BANK
CONSILIUL CONCURENTEI
ADOBE SYSTEMS ROMANIA
TIMKEN ROMANIA
VODAFONE
ORANGE
TELEKOM
METRO SYSTEMS
COCA-COLA
KEPLER – ROMINFO
ANOFM R.A.R
CEGEKA
LOTERIA ROMANA
STUDENTI AI CENTRELOR UNIVERSITARE DIN TARA
MINISTERUL JUSTITIEI
CURTEA DE CONTURI A ROMANIEI.
Portofoliu de cursuri
Curs Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal DPO
Cursuri Microsoft pentru IT Professionals
Cursuri Management IT-ITIL Foundation
Cursuri Microsoft pentru end-users
Cursuri de proiectare asistata pe calculator
Cursuri Project Management
Cursuri Oracle
Cursuri Linux/Unix
Cursuri Programare Java
Cursuri Business
Cursuri Soft skills

Domeniu de activitate

Cuvinte Cheie

Curs Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal DPO ( autorizat PECB Europe). Cursuri Microsoft pentru IT Professionals: Windows Servers (2003 / 2008 / 2012/ 2016) Windows client (Vista 7 8) Exchange&Lync Servers System Center SharePoint Servers Project Servers SQL Servers Business Inteligence Developers courses (C# Visual Studio 2012 HTML 5). Cursuri Management IT: Itil Foundation Agile. Cursuri Microsoft pentru end-users: Office 2007/2010/2013/2016 (Word Excel Access PowerPoint Outlook Visio Project One Note Power Pivot) VBA Macro Deployment si migrare la ultimele versiuni de MS Office. Cursuri de proiectare asistata: CATIA V5 Fundamentals CATIA V5 Mechanical Design Expert Autocad 2D & 3D Inventor Specialist in domeniul proiectarii asistate de calculator. Cursuri Project Management: Manager Proiect. Cursuri Oracle: Introducere in SQL/PLSQL Oracle - Developer Forme si Rapoarte Oracle-Administrarea Bazei de Date Developing SQL Queries for Oracle Database 11g PL/SQL Programming Oracle Database 11g Comprehensive Introduction and Administrationsi Oracle Database 11g: Backup Recovery and Tuning. Cursuri Linux/Unix: UNIX Operating Solaris UNIX: Administrating SOLARIS Linux Operare Administrare + TCP/IP LX03 - LINUX System Administration I: Implementation si Linux Operare. Cursuri Programare Java: Limbajul Java – Basic & Medium Level Limbajul Java –Medium& Advanced Level Java Basic si Design Patterns. Cursuri Business Skills: Lotus Notes Basics Leadership and Distilled Communication si SMSI: Managementul Securitatii Informatiei Cursuri soft skills : Managementul schimbarii Managementul riscului Management de proiect Management strategic Cresterea eficientei personale a personalului de executie Tehnici de comunicare Managementul gestionarii conflictelor Managementul timpului etc. formare profesională

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.