PROSTAR SRL PENSIUNEA OFICIAL

Brasov

Adresa: Ciceu, nr. 3, Punct de lucru: Prejmer, str. Braşovului, nr. 162 (Cod postal:507165), Brasov, Jud. Brasov, Romania

Despre PROSTAR SRL PENSIUNEA OFICIAL

 

Pensiunea Oficial este confortabilă pentru cerinţe înalte (3 stele) şi are 10 camere de oaspeţi.
Primiţi acces la internet gratuit în camera dumneavoastră şi în zona publică a pensiuni (WLAN). Personalul prietenos de la recepţie este aici pentru dumneavoastră 24 h şi vă îndeplineşte dorinţele. Room-service-ul vă îndeplineşte cu plăcere orice dorinţă a dumneavoastră. La pensiune se găsesc locuri de parcare proprii gratuite în curte interioară.
Din dotarea standard a camerei face parte o baie proprie. În cazul în care doriţi în plus un balcon, vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul rezervării camerei. Pensiunea Oficial dispune de camere pentru nefumători (vă rugăm să specificaţi în momentul rezervării daca doriţi o camera pentru fumatori). Camerele dispun de un televizor cu conexiune prin cablu.
Făceţi-vă un bine: puteţi să vă relaxaţi total la un masaj în cadrul pensiuni în urma unei programări.
Restaurantul Pensiunii Oficial oferă cele mai variate delicatese, iar barul vă aşteaptă cu băuturi răcoritoare 24 h.

Vara vă aşteaptă o terasă din lemn încântătoare în curtea interioară împrejmuită cu multe flori şi verdeaţă, aici se pot servi de la 07,30 pana la ora 21,30 preparate culinare din bucătăria proprie iar din barul pensiunii Oficial până la ora 24,00 puteţi savura diverse băuturi alcoolice şi răcoritoare. VĂ AŞTEPTĂM!

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.