PROINSTAL SRL

Calarasi

Adresa: Independenţei, nr. 82 (Cod postal:910029), Calarasi, Jud. Calarasi, Romania

Despre PROINSTAL SRL

SC PROINSTAL SRL

Ne-am inceput activitatea in anul 2005 si de atunci ne ocupam cu modernizarea si reabilitatea sistemelor de iluminat public dar si cu mentananta acestora. Incepand cu anul 2010, compania noastra a inceput campania de promovare a noii tehnologii LED de mare putere, atat pentru iluminatul exterior cat si pentru iluminatul de interior.

Ne concentram eforturile pentru a implementa solutii ce reduc costurile cu energia electrica, in acelasi timp pastrand sau chiar marind fluxul luminos.

Sursele de iluminat ce folosesc tehnologia sodiu la inalta presiune (SON-T Pia Plus), sursele cu halogenuri metalice (MHN, HPI), sursele ceramice cu descarcare in halogenuri metalice (CDO, CDM, CPO), cat mai ales cele ce folosesc tehnologia LED, stalpii de iluminat solari cu tehnologie LED, sunt doar cateva tehnologii pe care PROINSTAL le implementeaza cu succes. Atat in proiectele de iluminat public cat si privat.

Implementam solutii de iluminat public/stradal/pietonal ce vin in intampinarea administratiilor publice cu urmatoarele avantaje:

-reducerea costurilor cu energia electrica cu pana la 65-70%;

-reducerea costurilor de intretinere a sistemelor de iluminat aproape de 0%;

-implementarea de solutii si tehnologii verzi.


 

Calitate garantata la preturi accesibile!

Acum si in 24 de rate lunare!

Pentru produse cu puteri mai mici sau mai mari, nu ezitati sa ne contactati.

www.proiluminat.ro

0722.750.439

0342/40.50.41

proinstalsrl@gmail.com

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.