PRIMA SRL

Curtesti

Adresa: nr. 126A, zona Lebăda Rai, Pct. de lucru: Primăverii, nr. 2 sc. B ap. 2 (Cod postal:717110), Curtesti, Jud. Botosani, Romania

Despre PRIMA SRL

Importul şi distribuţia de robineţi, echipamente pentru industria chimică, petrochimică, industria alimentară, industria energetică.

Infiintata in anul 1998 ,avand ca obiect de activitate importul si distributia de robineti industriali pentru toate sectoarele de activitate,asigurand totodata si consultanta in alegerea produselor in functie de aplicatia clientului.

 Viziune

Avand ca tel satisfacerea clientilor atat din punct de vedere a produselor cat si a modului de colaborare dorim crestera stocurilor,a gamei de produse si nu in ultimul rand asigurarea unor produse de calitate astfel incat intre firma noastra si clienti sa existe o colaborare durabila si profitabile pentru ambele parti.

 Parteneri, referinte

Societatea noastra are relatii comerciale cu firme importante cum ar fi: Kosarom SA Pascani, Imsat SA Bucuresti,Hidroelectrica SA Bucuresti, Erdemir SRL Targoviste , Cofely SRL Bucuresti , Cotnari Sa Iasi Azur SA Timisoara samd. De asemenea, firma noastra se numara printre clientii unor mari companii ca, Ecowater Systems (SUA), Ari Armaturen (Germania), End Armaturen (Germania), Grundfos (Danemarca), Inoxpa Candigra (Spania), Italprotec (Italia) si alti producatori de talie europeana. Asigurandu-va de intreaga noastra atentie si de promptitudinea solutionarii cererilor dvs. de oferta, va invitam sa ne contactati pentru a incheia posibile proiecte de colaborare sau pentru a va oferi consultanta tehnica in dimensionarea si selectarea produsului dorit.

 

 

Produse / Preturi / Servicii

Oala de condens cu bi-metal inox

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Oale de condens cu bimetal corp din inox conexiune filet interior sau flanse.

Vane drenaj condens

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Dimensiuni: 1/2" - 3/4" - conexiune filet DN15 - DN20 - conexiune flansa

Ventil electromagnetic presiuni ridicare 248 HP

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Electrovana pentru presiuni de pana la 40 bar, normal inchisa cu actionare asistata corp din alama conexiune filet interior.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.