PRIMA SRL

Curtesti

Adresa: nr. 126A, zona Lebăda Rai, Pct. de lucru: Primăverii, nr. 2 sc. B ap. 2 (Cod postal:717110), Curtesti, Jud. Botosani, Romania

Despre PRIMA SRL

Importul şi distribuţia de robineţi, echipamente pentru industria chimică, petrochimică, industria alimentară, industria energetică.

Înființată în anul 1998, având ca obiect de activitate importul și distribuția de robineți industriali pentru toate sectoarele de activitate, asigurând totodată și consultanță în alegerea produselor în funcție de aplicația clientului.

 Viziune

Având ca țel satisfacerea clienților atât din punct de vedere a produselor cât și a modului de colaborare dorim creștera stocurilor, a gamei de produse și nu în ultimul rând asigurarea unor produse de calitate astfel încât între firma noastră și clienți să existe o colaborare durabilă și profitabile pentru ambele părti.

 Parteneri, referințe

Societatea noastră are relații comerciale cu firme importante cum ar fi: Kosarom SA Pascani, Imsat SA București, Hidroelectrica SA București, Erdemir SRL Târgoviste, Cofely SRL București, Cotnari Sa Iași Azur SA Timișoara samd. De asemenea, firma noastră se numară printre clienții unor mari companii ca, Ecowater Systems (SUA), Ari Armaturen (Germania), End Armaturen (Germania), Grundfos (Danemarca), Inoxpa Candigra (Spania), Italprotec (Italia) și alți producători de talie europeană. Asigurându-vă de întreaga noastră atenție și de promptitudinea soluționării cererilor dvs. de ofertă, vă invităm să ne contactați pentru a încheia posibile proiecte de colaborare sau pentru a vă oferi consultanță tehnică în dimensionarea și selectarea produsului dorit.

 

 

Produse / Preturi / Servicii

Vizor condens fonta

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: 1/2" - 2" - conexiune filet DN15 - DN100 - conexiune flanse

Oala de condens cu clopot fonta

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Oala de condens cu clopot corp din fonta conexiune filet interior sau flanse.

Vane drenaj condens

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Dimensiuni: 1/2" - 3/4" - conexiune filet DN15 - DN20 - conexiune flansa

Oala de condens cu plutitor inox

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Oale de condens cu plutitor corp din inox conexiune flanse sau filet interior.

copyrights © 2018 Millenium Management. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.