PRIMA SRL

Curtesti

Adresa: nr. 126A, zona Lebăda Rai, Pct. de lucru: Primăverii, nr. 2 sc. B ap. 2 (Cod postal:717110), Curtesti, Jud. Botosani, Romania

Despre PRIMA SRL

Importul şi distribuţia de robineţi, echipamente pentru industria chimică, petrochimică, industria alimentară, industria energetică.

Înființată în anul 1998, având ca obiect de activitate importul și distribuția de robineți industriali pentru toate sectoarele de activitate, asigurând totodată și consultanță în alegerea produselor în funcție de aplicația clientului.

 Viziune

Având ca țel satisfacerea clienților atât din punct de vedere a produselor cât și a modului de colaborare dorim creștera stocurilor, a gamei de produse și nu în ultimul rând asigurarea unor produse de calitate astfel încât între firma noastră și clienți să existe o colaborare durabilă și profitabile pentru ambele părti.

 Parteneri, referințe

Societatea noastră are relații comerciale cu firme importante cum ar fi: Kosarom SA Pascani, Imsat SA București, Hidroelectrica SA București, Erdemir SRL Târgoviste, Cofely SRL București, Cotnari Sa Iași Azur SA Timișoara samd. De asemenea, firma noastră se numară printre clienții unor mari companii ca, Ecowater Systems (SUA), Ari Armaturen (Germania), End Armaturen (Germania), Grundfos (Danemarca), Inoxpa Candigra (Spania), Italprotec (Italia) și alți producători de talie europeană. Asigurându-vă de întreaga noastră atenție și de promptitudinea soluționării cererilor dvs. de ofertă, vă invităm să ne contactați pentru a încheia posibile proiecte de colaborare sau pentru a vă oferi consultanță tehnică în dimensionarea și selectarea produsului dorit.

 

 

Produse / Preturi / Servicii

Actionare electrica UM3 – 156Nm

Data adaugarii: 2020-11-05

Descriere: Pot fi montate pe robineti sfera sau robineti fluture echipati cu suport prindere conform ISO5211. Au un cuplu de 156 N/m asigurand o forta suficienta pentru robineti Fluture pana la DN 150

Manometre de precizie

Data adaugarii: 2020-06-29

Descriere: Manometrele de precizie sunt utilizate in laboratoare in standuri de proba sau ca manometre etalon pentru verificare.

Robineti sfera inox 2 piese PN63

Data adaugarii: 2020-06-19

Descriere: Acestia pot fi folositi in aplicatii industriale unde fluidul vehiculat este compatibil cu materialele de executie. Robinetii sfera asigura o inchidere on/off realizand separarea unei anumite parti din instalatii.

Manometre total inox

Data adaugarii: 2020-06-26

Descriere: Sunt special concepute pentru a fi utilizate in medii de lucru dificile unde exista vibratii si schimbari bruste ale presiunii. Sunt folosite in aplicatii cu lichide agresive, in industria alimentara si farmaceutica.

Ventil electromagnetic normal inchis SLA

Data adaugarii: 2020-06-25

Descriere: Ventilele electromagnetice normal inchis , SLA ,sunt destinate a fi utilizate în instalatiile de abur.

Indicatoare de nivel alama L135

Data adaugarii: 2020-06-29

Descriere: Sunt utilizate pentru vizualizarea nivelului fluidelor dintr-un rezervor. Citirea nivelului se realizeaza printr-un tub de plexiglas transparent. ambiante.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.