PRIMA SRL

Curtesti

Adresa: nr. 126A, zona Lebăda Rai, Pct. de lucru: Primăverii, nr. 2 sc. B ap. 2 (Cod postal:717110), Curtesti, Jud. Botosani, Romania

Despre PRIMA SRL

Importul şi distribuţia de robineţi, echipamente pentru industria chimică, petrochimică, industria alimentară, industria energetică.

Înființată în anul 1998, având ca obiect de activitate importul și distribuția de robineți industriali pentru toate sectoarele de activitate, asigurând totodată și consultanță în alegerea produselor în funcție de aplicația clientului.

 Viziune

Având ca țel satisfacerea clienților atât din punct de vedere a produselor cât și a modului de colaborare dorim creștera stocurilor, a gamei de produse și nu în ultimul rând asigurarea unor produse de calitate astfel încât între firma noastră și clienți să existe o colaborare durabilă și profitabile pentru ambele părti.

 Parteneri, referințe

Societatea noastră are relații comerciale cu firme importante cum ar fi: Kosarom SA Pascani, Imsat SA București, Hidroelectrica SA București, Erdemir SRL Târgoviste, Cofely SRL București, Cotnari Sa Iași Azur SA Timișoara samd. De asemenea, firma noastră se numară printre clienții unor mari companii ca, Ecowater Systems (SUA), Ari Armaturen (Germania), End Armaturen (Germania), Grundfos (Danemarca), Inoxpa Candigra (Spania), Italprotec (Italia) și alți producători de talie europeană. Asigurându-vă de întreaga noastră atenție și de promptitudinea soluționării cererilor dvs. de ofertă, vă invităm să ne contactați pentru a încheia posibile proiecte de colaborare sau pentru a vă oferi consultanță tehnică în dimensionarea și selectarea produsului dorit.

 

 

Produse / Preturi / Servicii

Ventil electromagnetic combustibil MN15 - MN28

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Electroventil pentru combustibil, normal inchisa cu actionare directa corp din alama conexiune filet interior.

Ventil electromagnetic ESM87

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Electroventil ESM87, normal deschis cu actionare asistata corp din alama conexiune filet interior.

Oale de condens termostatice inox

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Sunt destinate evacuarii condensului din instalatiile de abur. Acest tip de oala de condens termostatica se distinge prin filtrul de tip plat, corp de dimensiuni mici din otel inoxidabil ce permit montajul in medii corozive.

Ventil de purja

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: DVentilele de purja sunt utilizate in aplicatii industriale in special pentru cazane de abur avand rolul de a purja impuritatile din cazan pentru prevenirea aparitiei avariilor si colmatarea cazanului cu saruri.

Supapa descarcare bronz

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Supapele descarcare bronz sunt utilizate in instalatii pentru protectia in cazul cresterii presiunii.

Vacuum breaker inox

Data adaugarii: 2016-05-23

Descriere: Este utilizat in aplicatiile industriale unde se solicita ca materialul de executie sa fie din inox sau unde exista presiuni mai mari de 16 bar de pana la 40 bar. Vacuum breakerul are rolul de a elimina vidul din instalatiile de abur

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.