PRIMA SRL

Curtesti

Adresa: nr. 126 A, zona Lebăda Rai, Punct de lucru: Primăverii, nr. 2, sc. B, ap. 2 (Cod postal:717110), Curtesti, Jud. Botosani, Romania

Despre PRIMA SRL

Importul şi distribuţia de robineţi, echipamente pentru industria chimică, petrochimică, industria alimentară, industria energetică.

Înființată în anul 1998, având ca obiect de activitate importul și distribuția de robineți industriali pentru toate sectoarele de activitate, asigurând totodată și consultanță în alegerea produselor în funcție de aplicația clientului.

 Viziune

Având ca țel satisfacerea clienților atât din punct de vedere a produselor cât și a modului de colaborare dorim creștera stocurilor, a gamei de produse și nu în ultimul rând asigurarea unor produse de calitate astfel încât între firma noastră și clienți să existe o colaborare durabilă și profitabile pentru ambele părti.

 Parteneri, referințe

Societatea noastră are relații comerciale cu firme importante cum ar fi: Kosarom SA Pascani, Imsat SA București, Hidroelectrica SA București, Erdemir SRL Târgoviste, Cofely SRL București, Cotnari Sa Iași Azur SA Timișoara samd. De asemenea, firma noastră se numară printre clienții unor mari companii ca, Ecowater Systems (SUA), Ari Armaturen (Germania), End Armaturen (Germania), Grundfos (Danemarca), Inoxpa Candigra (Spania), Italprotec (Italia) și alți producători de talie europeană. Asigurându-vă de întreaga noastră atenție și de promptitudinea soluționării cererilor dvs. de ofertă, vă invităm să ne contactați pentru a încheia posibile proiecte de colaborare sau pentru a vă oferi consultanță tehnică în dimensionarea și selectarea produsului dorit.

 

 

Produse / Preturi / Servicii

Robineti sfera otel 2 piese PN63

Data adaugarii: 2020-06-19

Descriere: Acestia pot fi folositi in aplicatii industriale unde fluidul vehiculat este compatibil cu materialele de executie.Ei asigura o inchidere on/off realizand separarea unei anumite parti din instalatii.

Manometre Carcasa Otel Ø 63

Data adaugarii: 2020-06-26

Descriere: Sunt utilizate in instalatiile casnice si industriale pentru masurarea presiunilor din conducte,recipiente si utilaje pentru lichide pana in temperatura maxima de 150 °C iar pentru gaze pana la 100 °C .

Manometre de joasa presiune

Data adaugarii: 2020-06-29

Descriere: Sunt utilizate in special in aplicatii unde fluidul este gaz natural, propan sau alte gaze de joasa presiune.

Manometre antivibratoare

Data adaugarii: 2020-06-26

Descriere: Manometrele antivibratoare sunt utilizate in aplicatiile unde in zona de montaj sunt vibratii sau presiunea fluidului este fluctuanta.

Manometre cu glicerina

Data adaugarii: 2020-06-26

Descriere: Manometrele cu glicerina sunt utilizate in aplicatiile unde in zona de montaj sunt vibratii sau presiunea fluidului este fluctuanta.

Manometre total inox

Data adaugarii: 2020-06-26

Descriere: Sunt special concepute pentru a fi utilizate in medii de lucru dificile unde exista vibratii si schimbari bruste ale presiunii. Sunt folosite in aplicatii cu lichide agresive, in industria alimentara si farmaceutica.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.