PENSIUNEA LA CASA MARAMUREȘEANĂ

Poienile Izei

Adresa: Poienile Izei DJ171D , Poienile Izei, Jud. Maramures, Romania

Despre PENSIUNEA LA CASA MARAMUREȘEANĂ

Avem scopul de a deveni oaza dvs de liniște, locul de refugiu în mijlocul naturii, atunci când simțiți nevoia unei infuzii de aer curat, optimism și bună dispoziție.
Pensiunea “La Casa Maramureșeană” este proiectul realizat din pasiune pentru promovarea tradițiilor și valorilor românești.
Construcția acestei pensiuni s-a înfăptuit prin modernizarea și remodelarea structurii casei maramureșene din stejar vechi de 100 de ani, ținând cont de specificul zonei, amplasată într-o locație de excepție, lângă liziera pădurii de brad, în perfectă comuniune cu peisajul ce întregesc un tablou în care natura este în prim-plan. O construcție unde modernul se îmbină perfect cu rusticul.
Atmosfera caldă a pensiunii face ca fiecare clipă petrecută “La Casa Maramureșeană” să fie una de neuitat!
Condiții de cazare la pensiune
Pensiunea dispune de 15 locuri de cazare în 5 camere cu băi proprii, living, bucătărie, terasă și foișor. Fiecare dintre acestea dispun de mobilier și dotări moderne, televiziune prin satelit, acces internet.
Mâncarea, băuturile tradiționale, condițiile de cazare, dar mai ales oamenii pe care îi veți întâlni la pensiunea “La Casa Maramureșeană” vor crea atmosfera de recreere și confort, de relaxare și liniște pe care le căutați.
Pentru petrecerea timpului liber, puteți profita de obiectivele turistice aflate în imediata apropiere a pensiunii sau puteți desfășura activități turistice specifice unei gospodării.
Vă așteptăm cu drag „La Casa Maramureșeană”!

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.