PENSIUNEA ERIKA

Coltau

Adresa: Teleki Șandor, nr. 43 (Cod postal:437283), Coltau, Jud. Maramures, Romania

Despre PENSIUNEA ERIKA

Pensiunea noastră se află la 82 km de granița cu Ungaria (Csengersima) în satul Koltó , lângă Baia Mare .
În vara anului 2014, clădirea a fost extinsă cu 6 camere noi, 6 băi și 1 sală de conferințe. Putem furniza servicii de catering (mic dejun și cină) pentru 50 de persoane în sala noastră de mese.
În 2017 am reușit să adăugăm mai multe camere la pensia noastră. Acum ne putem caza oaspeții în 19 camere. Putem găzdui până la 52 de persoane în total. Toate camerele au o baie privată și un televizor. În timpul expansiunii am ținut cont, de asemenea, de nevoia de cineva care îi place camera cu aer condiționat, așadar dorim să oferim acest serviciu de confort oaspeților noștri.
Sărbători liniștite sau pline de distracție, liniște sau seară, mese gătite la domiciliu, bucătăria moderne, evenimente, întâlniri sau doar o pauză de familie? Dacă nu ați decis încă să ne contactați! Pensiunea Erika ține și familia ta salută orice zi a anului. Spațiu de parcare închis, internet gratuit, recepție deschisă 24 de ore pe zi, bucătărie echipată, sala de mese spațioasă și camere frumoase individuale cu băi separate. Două sufragerii spațioase, potrivite pentru conversații sau chiar evenimente.
Asigurați-vă că dețineți calitatea serviciilor noastre!
​Pensiunea Erika vă întâmpină la un preț de pornire de 3500 Ft.

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.