OSIMO COM SRL

1 Decembrie

Adresa: Șoseaua Giurgiului, nr. 134 , 1 Decembrie, Jud. Ilfov, Romania

Despre OSIMO COM SRL

Despre noi

despre-noi

Osimo Com este o societate producatoare si importatoare de elemente de siguranta rutiera.

Societatea Osimo Com a fost infiintata in 1997 de catre Gheorghe Ghita, in calitate de asociat unic.

Incepand cu anul 2001 societatea si-a concentrat activitatea pe producerea si comercializarea de elemente de siguranta rutiera. In anul 2008 societatea a finalizat o investitie in comuna 1 Decembrie si a decis transferul sediului social, cat si a intregii activitati de productie si depozitare la noua locatie.

In noua locatie societatea dispune de un teren de 2500 mp, o cladire de birouri P+1 si o hala de productie si depozitare de 500 mp.

Din momentul infiintarii pana azi am derulat cu succes contracte de comercializare a produselor noastre cu societati renumite, cum ar fi: APA NOVA BUCURESTI, RADET, DISTRIGAZ, STRABAG, EUROSTRADA, DELTA CONSTRUCT, STRACO SRL etc, cat si cu primariile oraselor Constanta, Bucuresti, Rasnov, Oltenita, Ramnicu Sarat, Craiova, etc. Compania are implementate sistemul calitatii ISO 9001:2008 , ISO 14001: 2004 pentru managementul de mediu si OHSAS 18001: 2007 pentru managementul sanatatii si securitatii in munca si este membra ANSIG ( Asociatia Nationala a Producatorilor si Utilizatorilor de elemente pentru Siguranta Circulatiei).

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: indicatoare rutiere, semafoare pentru lucrari, stalpi, oglinzi stradale, conuri reflectorizante, borduri, panouri. Compania are un efectiv de 15 angajati. Toate produsele comercializate sunt in conformitate cu normele U.E. avand Certificate de omologare si calitate. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. 

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

slide3 3
 

S.C. Osimo Com S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii. 

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati .

Galerie foto

Domeniu de activitate

Cuvinte Cheie

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.