M SERV COMPUTER SRL

Comanesti

Adresa: Republicii, bl. 20 sc. A ap. 7 (Cod postal:605200), Comanesti, Jud. Bacau, Romania

Despre M SERV COMPUTER SRL

M Serv Computer SRL este infiintata ca firma in anul 2007. Pornita ca un raspuns al cererii din zona pe materie de productie publicitara si IT, M Serv Computer a avut un trend ascendent inca de la inceput. Serviciile de buna calitate, promptitudinea si respectul pentru clienti au adus titlul de lider de zona in materie de productie publicitara inca din anul 2008.

In prezent firma are trei domenii de activitate: productia publicitara, tipografia  si domeniul IT&C.

Productia publicitara este principalul domeneniu de activitate al M Serv Computer. Cu o bogata experienta in realizarea de materiale publicitare, specialistii nostri executa:

  • firme luminoase de orice forma si dimensiune
  • panouri publicitare stradale sau de perete
  • panouri pentru proiecte cu fonduri europene
  • bannere si meshuri
  • folieri auto
  • folieri vitrine
  • tapet si wall art

Inca de la deschiderea M Serv Computer, tiparul digital a reprezentat o activitate principala a firmei. Am inceput prin tiparirea de carti de vizita, diplome si brosuri, iar astazi am ajung un pion important in tiparul digital din zona realizand, la cele mai mici preturi, cele mai bune carti de vizita, pliante, brosuri, afise, carti in tiraj mic, calendare si agende, ecusoane, foi cu antet, plicuri personalizate, invitatii de nunta si botez etc.

Pentru calitatea tiparului folosim utilaje de ultima generatie atat pentru tiparul color cat si pentru tiparul alb negru, iar suportul (hartia, cartoanele etc) este de cea mai inalta clasa pentru ca produsul final sa se ridice la standardele inalte solicitate de beneficiari.

Tipizatele efectuate de M Serv Computer SRL respecta legislatia in viguare si  sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate. Folosim atat hartie autocopiativa de 70 grame cat si hartie offset de 60 si 80 grame. Copertile sunt realizate din carton DCL de 300 grame tiparite integral. Inserierea se face automat din programul de print eliminand astfel eruarile de serie. Tiparul tipizatelor este de tip digital, folosind echipamente de ultima generatie pentru a obtine cele mai bune preturi si calitatea ridicata. Tiparul poate fi atat alb negru cat si color. Toate tipizatele de la M Serv Computer au pervor pentru ruperea usoara!

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.