MOBIENTE SRL

Oradea

Adresa: Sediu: B-dul. Ștefan cel Mare, nr. 79, Pct. de lucru: Alexandru Vlahuță, nr. 70 (Cod postal:410086), Oradea, Jud. Bihor, Romania

Despre MOBIENTE SRL

MOBIENTE este una dintre putinele fabrici din Europa care poate realiza în sistem complet integrat produse finițe tricotate, confecții textile și produse finițe combinate, cum ar fi mătase, piele sau orice alt tip de material, din tricot sau material textil.

Departamentul de producție tricotaje dispune de toate mașinile necesare pentru a realiza confecții tricotate de cea mai bună calitate. Capacitatea de productie estimată este de 40.000 bucăți/lunăp produse finite. Deținem totodată, mașini de brodat pentru realizarea oricărui tip de broderie, broderii personalizate atăt pe tricot căt și pe orice alte tipuri de materiale textile.

In cadrul departamentului de confecții textile, producem toate tipurile de produse, cum ar fi: bluze, cămași, tricouri, pantaloni, sacouri, fuste, rochii, lenjerie, imbrăcăminte sport și pentru agrement, echipament de pescuit și vânătoare, etc. Capacitatea de producție estimată pentru acest departament este de 20.000 bucăți produse finite lunar.

Avem de asemenea posibilitatea de a executa printuri digitale atăt pe tricot căt și pe material textil.

Materia prima și accesoriile folosite in producție provin din: Italia, Germania, Romania, Franta, Anglia, Scoția, iar produsele finite sunt exportate in țări ca Franța, Germania, Italia, alte țări și continente.

Realizăm la cele mai înalte standarde și de cea mai bună calitate orice produse tricotate și confecții textile, indiferent de complexitate.

Ne-ar face o deosebită plăcere să putem să dezvoltăm o colaborare impreună.

Pentru mai multe informații și detalii, puteți vizita pagina noastră de web: www.mobiente.ro.

Produse / Preturi / Servicii

ROCHIE SUNNY

Data adaugarii: 2016-08-24

Descriere: ROCHIE SUNNY

PULOVER BIANCA

Data adaugarii: 2016-08-24

Descriere: PULOVER BIANCA

CARDIGAN LEXI

Data adaugarii: 2016-08-24

Descriere: CARDIGAN LEXI

PULOVER NELLIE

Data adaugarii: 2016-08-24

Descriere: PULOVER NELLIE

BLUZA TRICOTATA PETRA

Data adaugarii: 2016-08-24

Descriere: BLUZA TRICOTATA PETRA

PULOVER MIKA

Data adaugarii: 2016-08-24

Descriere: PULOVER MIKA

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.