METALO PLAST NICULAE & CO SNC

Bucuresti

Adresa: B-dul Metalurgiei, nr. 468-472 (Cod postal:041838), Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre METALO PLAST NICULAE & CO SNC

Ne adresam industriei de marochinarie, incaltaminte, imbracaminte, harnasamente si diverselor activitati conexe.

Activitatea de productie inglobeaza o serie de procese, oameni si cunostinte care, imbinate eficient, duc la realizarea produselor dorite. Totodata, exista si numeroase riscuri care apar pe parcursul procesului de productie.

Tocmai de aceea, dorim sa fim cei care aduc un plus in afacerea ta. Cu noi, grijile legate de aprovizionarea la timp cu materie prima, utilajele de care dispunem, calitatea produselor, precum si sfaturile ce ti le putem da in aceste domenii, vor fi elemente cheie care te vor ajuta sa iti desfasori afacerea in conditii optime.

Scopul nostru, este de a aduce un suflu nou in ceea ce priveste productia in fiecare dintre ramurile de industrie mentionate mai sus.

Dispunem de toate categoriile de produse necesare, in vederea transformarii viziunii tale intr-un produs finit: de la produse materie prima (capse, ocheti, butoni, carabine, catarame, inele, sustinatori, cursori, fermoare, inchizatori, magneti) pana la piele artificiala, captuseala, tesatura tip cordura- impermeabila- si servicii de personalizare, pe care le realizam cu multa precizie si rapiditate.

Totodata, stim ca moda este un puternic factor de influenta. Pentru a elimina riscurile, la noi vei gasi atat produse clasice cat si produse noi, sezoniere, totul pentru a surprinde piata si pentru a fi mereu in tendinte.

Colaboram cu firme mari care isi vand produsele atat pe plan national cat si international. Stim cat de importanta este continuitatea produselor pentru aceste firme, asa ca suntem mereu preocupati de aprovizonarea cu produse de calitate.

 

Si tu poti fi clientul nostru!

Lasa-ti ideile sa prinda contur. Noi iti oferim toata disponibilitatea! :)

Produse / Preturi / Servicii

ACCESORII METALICE PENTRU MAROCHINARIE

Data adaugarii: 2021-10-12

Descriere: ACCESORII METALICE PENTRU MAROCHINARIE

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.