METALKRAFT SRL

Craiova

Adresa: B-dul Dacia bl. 2 ap. 20 , Craiova, Jud. Dolj, Romania

Despre METALKRAFT SRL

    Societatea comerciala Metalkraft SRL. din Craiova, a fost infintata in anul 2005 ca o mica afacere de familie. Metalkraft este o companie dinamica, principalul nostru argument fiind cel mai bun raport calitate pret, acest lucru ne-a facut sa devenim in mai putin de 10 ani una dintre cele mai apreciate companii de pe piata locala in segmentul in care ne desfasuram activitatea.

Ce oferim ?

    Pentru cei care care doresc ca aspectul casei lor sa fie de departe unul rafinat, subtil si impunator, noi, cei de la Metalkraft avem o serie de solutii in acest sens, oferind clientilor o gama de produse din fier forjat, inox si confectii metalice.Fie ca este vorba de balustrade, constructii metalice, porti si garduri, mobilier sau chiar scari metalice, toate acestea va pot fi oferite de firma Metalkraft.

Solutii diverse

    In plus firma Metalkraft va ofera solutii si in domeniul constructiilor metalice, punandu-va la dispozitie posibilitatea de a ridica diverse constructii metalice, de la hale pana la solare pentru gradina si nu numai. Produsele puse la dispozitie sunt de cea mai buna calitate, oferind clientilor incredere si garantia lucrurilor facute cu dedicatie si respect.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.