MAXIM MEDIA ADVERTISING&EVENTS GROUP SRL

Deva

Adresa: Aleea Păcii, bl. A3/35 (Cod postal:330093), Deva, Jud. Hunedoara, Romania

Despre MAXIM MEDIA ADVERTISING&EVENTS GROUP SRL

Agenție de publicitate full service cu producție publicitară. Realizăm design grafic, printuri digitale & offset, materiale promoționale, site-uri web, foto video, evenimente, marketing, social media marketing.

Produse / Preturi / Servicii

Publicitate Outdoor

Data adaugarii: 2019-01-21

Descriere: Sediul firmei dumneavoastră, punctele de lucru sau magazinele au nevoie de personalizare prin elemente de Signalistică Outdoor, ce subliniază identitatea firmei şi asigură consumatorilor o localizare rapidă şi uşoară.

Pret: de la 0,01

Pixuri personalizate

Data adaugarii: 2019-02-01

Descriere: Orice fel de afacere aveti, fie ea una mai mica sau mai mare, una online sau una ce impune si o locatie fizica, puteti opta pentru fel si fel de mijloace de promovare a ei, pintre care si oferirea de pixuri personalizate.

Pret: de la 0,01

Afise publicitare A4

Data adaugarii: 2019-01-18

Descriere: Afişele reprezintă forma directă de adresare către clientelă, de a anunţa un eveniment sau orice tip de ocazie! Indiferent dacă pregătiţi un concert, aveţi o promoţie sau promovaţi firma dumneavoastră.

Pret: de la 0,01

Facebook Ads

Data adaugarii: 2019-01-25

Descriere: Cu ajutorul Facebook Ads, vă oferim vizibilitate business-ului dumneavoastră. Targetarile pentru public sunt avansate şi complexe.

Pret: de la 0,01

Optimizare SEO

Data adaugarii: 2019-01-22

Descriere: SEO nu înseamnă doar îmbunătăţiri On-Site ci este un ansamblu de tehnici, inovaţii pentru a aduce trafic organic pe site-ul dumneavoastră.

Pret: de la 0,01

Cani personalizate

Data adaugarii: 2019-02-01

Descriere: Personalizarea realizata pe cani, sau alte obiecte din ceramica, este spectaculoasa datorita efectelor obtinute.

Pret: de la 0,01

Domeniu de activitate

Locatia Noastra

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.