MARYO MANYBET SRL

Cumpana

Adresa: Tractorului, nr. 2 , Cumpana, Jud. Constanta, Romania

Despre MARYO MANYBET SRL

Despre noi

Firma noastră: Maryo Manybet SRL

Produce intr-o  gama variata de modele si culori diferite modele de placi prefabricate pentru gard, pline sau perforate.Puteti alege unul din modelelele prezentate de noi sau puteti crea propia combinatie.Firma noastra va sta la dispozitie pentru punerea in practica a ideilor Dumneavoastra.

Placile sunt fabricate in diverse modele si au dimensiuni modulare astfel incat pot fi interschimbabile.Acestea sunt o solutie ieftina si rapida pentru realizarea unui gard adaptat oricarei arhitecturi.

Tot la noi gasiti o gama variata de Dale, Pavaje,Elemente decorative pentru gradina ,Coame pentru gard si stalpi,elemente modulare penru stalpi, Borduri,etc.

Modelele de dale si pavaje sunt potrivite pentru pavarea trotuarelor,drumului din fata caselor,a sediilor,cladirilor industriale precum si in interioru halelor.Apreciate pentru calitatea si aspectul lor natural,dalele folosite ca pavaj pentru trafic usor(curti interioare),trafic mediu(alei)si traficgreu(parcari)pot fi utile in armonie cu gardurile produse de compania noastra.

-Toate produsele Maryo Manybet SRL respecta cele mai exigente norme de calitate.

- Prosuse de cea mai buna calitate.

- Cele mai bune servicii pentru clientii nostri.

-Recent societatea noastra a implementat o noua tehnologie pentru gardurile din beton astfel in catalogul nostru de produse veti gasi pe langa placile din beton vibro presat si placi di beton turnat.

Si pe viitor SC Maryo Manybet SRL isi propune sa implementeze cele mai noi tehnologii.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.