MAGICLAND SRL

Tulcea

Adresa: Portului, nr. 34 , Tulcea, Jud. Tulcea, Romania

Despre MAGICLAND SRL

       PartySnap este  o noua dimensiune a divertismentului la petreceri.Se foloseste un ecran cu touchscreen, obiecte virtuale hazlii si apoi fotografiile se pot distribui imediat pe retelele de socializare, limitarea  tine doar de creativitate.

      Puterea retelolor de socializare este eficienta in promovarea brandului tau, dar si pentru a construi  relatii de lunga durata cu audienta targhetata, incluzandu-se  PartySnap fotodivertisment in strategia de social media.

         Sa mergi la un concert sau la o petrecere asteptata este o bucurie ce nu poate fi pastrata decat cu o fotografie care sa iti aminteasca de acest moment. Fanii si invitatii vor fi incantati  sa se fotografieze cu cantaretul favorit cu ajutorul magiei ecranului verde si a obiectelor virtuale pe care le aduce PartySnap.

          La o nunta aduce veselie si ofera o alternativa  reala la ringul de dans.Mai presus de toate apropie invitatii intru-un mod unic prin socializarea rudelor noi cu cele  cu care nu s-a mai pastrat legatura.

         PartySnap este  o alegere potrivita petrecerilor corporate, nuntilor, petrecerilor de absolvire, petrecerilor burlacilor, cluburilor, concertelor.

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.