LOFTREK SRL

Baia Mare

Adresa: Unirii, nr. 16 (Cod postal:430094), Baia Mare, Jud. Maramures, Romania

Despre LOFTREK SRL

Amenajari locuri de joaca copii de interior si exterior

Firma Loftrek furnizează și amenajează:

Firma noastră organizează și evenimente pentru copii cu jocuri gonflabile de mari dimensiuni (peste 100 de evemenimente organizate cu un număr de 2000 - 12000 de participanți).

Certificări: 
Firma noastră este certificată ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Game de echipamente

Locuri de joaca din lemn Economic

Gama Economic

 Locuri de joaca din lemn Neospiel

Gama Neospiel

 Locuri de Joaca gama Orient

Gama Orient

 Echipamente acoperite cu lemn

Acoperite cu Lemn

Pavimente din cauciuc - interior si exterior

Pavimente din Cauciuc

 Echipamente fitness inox

Fitness Neospiel

Echipamente Fitness

Fitness Orient

 Saltele elastice profesionale

Saltele elastice

Locuri de joaca modulare

Modulare de interior

Echipamente Gonflabile Profesionale si SoftPlay

Gonflabile Profesionale

Echipamente de fitness inox

Imagination Playground

 

Experienta noastra consta atat activitatea de la locul nostru de joaca - cu peste 1000 de aniversari organizate, peste 100 de evenimentele de la 1000 la 10.000 de persoane pe care le-am organizat cat si cele peste 100 de locuri de joaca amenajate. Toate acestea ne pun in pozitia unica de a avea o perspectiva multilaterala ce poate sa va ajute la personalizarea locului de joaca pe care il veti alege.

In anul 2006 Loftrek a creat primul loc de joaca de interior - locul de joaca propriu - Clubul Tzontzo - situat in Baia Mare la Casa Tineretului. La momentul respectiv am inteles faptul ca erau extrem de putini furnizori care sa fie interesati de noi, asa ca am dorit sa facem noi acest lucru pentru altii. Pe masura ce am inteles din ce in ce mai mult piata locurilor de joaca ne-am extins spre segmente noi. Din 2007 am inceput sa realizam si locuri de joaca de exterior si tot in 2007 am realizat primul eveniment pentru peste 1000 de copii. Au urmat multi ani de inovare si dezvoltare, alaturi de clientii nostri.

Va invitam sa cititi articolele noastre despre inovatia in joaca, performanta fizica prin joaca cat si cel despre integrarea prin incluziune a copiilor cu dizabilitati la joaca.

Pagina de portofoliu ne recomanda realizarile, blogul reprezinta interfata cu publicul nostru, produsele pe categorii va simplifica cautarea iar cataloagele pdf va prezinta detalii si preturi ale produselor noastre.

Profesionistii nostri in proiectare, instalare si amenajare spatii de joaca, va propun echipamente de joaca de ultima generatie, de un inalt nivel calitativ pentru orice loc de joaca, la pret de producator.

Loftrek va pune la dispozitie instrumente de planificare pentru realizarea locurilor de joaca si recreere, indiferent daca este vorba despre jocuri de exterior sau de interior, gonflabile profesionale, parcuri fitness, skate-parcuri, complexe de joaca, modulare supraetajate sau parcuri de joaca, oferindu-va sprijin etapizat pentru demararea proiectului (bugetare, design, comanda/receptie si instalare) si consultanta in administrarea locului de joaca.

Noi, cei de la Loftrek va oferim mai mult decat un simplu loc de joaca. Cu o experienta de peste 8 ani in amenajari locuri de joaca, parcuri de joaca tematice sau combinate si spatii de joaca de interior sau exterior, va propunem solutii complete de amenajare a locurilor de joaca de orice fel.

LOFTREK SRL Unirii, nr. 16, Baia Mare, tel / fax 0362-808042; mobil 0751 188 223

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.