LECTOFORM CONSULTING SRL

Bacau

Adresa: B-dul Alexandru cel Bun, nr. 1 sc. B ap. 1 , Bacau, Jud. Bacau, Romania

Despre LECTOFORM CONSULTING SRL

Cine suntem ?

LectoForm Consulting este o companie privata a carei misiune este furnizarea de servicii complete de instruire prin organizarea de cursuri / seminarii/ sesiuni de training pentru sectorul public si privat.

Ce ne defineste ?

Suntem o echipa tanara dar cu experienta in domeniul formarii profesionale.

Adaptam programele cursurilor la necesitatile de formare profesionala ale mediului de afaceri si sectorului public.

Punem accent pe calitatea procesului de formare profesionala prin colaborari cu formatori cu experienta practica in domeniile lor de activitate.

Pentru cei ce nu ne cunosc….

Suntem de 6 ani în domeniul formării profesionale pentru administraţia publică.
Am păstrat aceeaşi atitudine de respect, seriozitate şi responsabilitate faţă de cursanţii noştri, care ne-a diferenţiat încă de la început în peisajul furnizorilor de formare profesională.
Organizăm programe de formare profesională care se finalizează cu certificări recunoscute de Autoritatea Naţională de Calificări, Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei şi cursuri de specializare la care se emit diplome sub antetul LectoForm Consulting.
Grila de cursuri pe care o propunem în fiecare an este diversificată şi adaptată nevoilor de formare actuale.
Selectăm locaţii de organizare cu potenţial turistic şi folosim instrumente de creare a echipei precum excursiile de socializare pe care le organizăm atât în ţară cât şi în marile capitale ale Europei.
Toate cursurile noastre se desfăşoară într-o atmosferă relaxantă punând accent pe facilitarea schimbului de experienţă între participanţi.

Vă provocăm să participaţi la un curs organizat de echipa noastră şi să descoperiţi că cele menţionate mai sus sunt atuurile noastre şi nu doar un mesaj de marketing.

Mesajul Echipei Lectoform Consulting

Dragi viitori cursanţi,

Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu Echipa Lectoform!

Cum suntem?

Suntem tineri şi serioşi, entuziaşti şi motivaţi, ne place lucrul bine făcut şi investim în toate programele pe care le derulăm o doză bine proporţionată de responsabilitate, energie pozitivă şi implicare.

De când ?

Avem o experienţă  de 6 ani în domeniul formării profesionale pentru administraţia publică, perioadă în care am derulat peste 350 de programe de sesiuni de cursuri autorizate cu peste 4000 de absolvenţi.

Ce oferim?

Organizăm cursuri care se finalizează cu certificări recunoscute de Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei şi progrsme  de specializare la care se emit diplome sub antetul LectoForm Consulting.

Programa noastră este diversificată şi adaptată nevoilor de formare ale sectorului public.

 Selectăm locaţii de organizare cu potenţial turistic şi folosim instrumente de creare a echipei precum schimburile de experienţă şi excursiile de socializare pe care le organizăm atât în ţară cât şi în marile oraşe ale Europei, unde avem programate vizite la unitățile administrativ teritoriale de tipul comunelor.

Vă provocăm să participaţi la un curs organizat de echipa noastră şi să descoperiţi că cele menţionate mai sus sunt atuurile noastre şi nu doar un mesaj de marketing.

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.