KINETIC SYSTEMS SRL

Bucuresti

Adresa: Bd. Ghencea, nr. 45, Incinta CSA Steaua, Sector 6 , Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre KINETIC SYSTEMS SRL

Lider in gazon artificial

SC Kinetic Systems SRL va ofera gazon sintetic la pret de producator

Kinetic Systems este o societate cu capital romanesc, infiintata in anul 2002. Prin profesionalism, calitatea produselor si folosirea tehnicilor avansate de instalare, Kinetic Systems a devenit, in scurt timp, unul dintre principalii actori pe piata in plina ascensiune a suprafetelor sportive din gazon sintetic.

Parteneriatul exclusiv pentru Romania cu FIELDTURF TARKETT, lider mondial in producerea gazonului artificial de noua generatie, a contribuit la impunerea Kinetic Systems in acest domeniu, atat in Romania, cat si in strainatate. FIELDTURF TARKETT este recunoscut pentru produsele si tehnicile sale de instalare brevetate, care au revolutionat domeniul suprafetelor sportive si al gazoanelor artificiale. Un exemplu in acest sens il reprezinta gazoanele sintetice de noua generatie PRESTIGE, varf de gama pe plan mondial.

Expertii nostri, specializati de catre FIELDTURF TARKETT, va ofera un sistem integrat de servicii de consultanta, proiectare si realizare a suprafetelor sportive sintetice, de la gazon artificial pentru fotbal pana la zgura sintetica pentru terenuri de tenis, rasina poliuretanica pentru piste de atletism sau pardoseli din PVC, lemn ori linoleum, pentru sporturi de interior.

Toate produsele oferite de catre Kinetic Systems, produse care poarta marca “FIELDTURF TARKETT”, garanteaza o durabilitate si un confort in utilizare remarcabile, pentru un cost de intretinere foarte redus. O confirmare in plus a seriozitatii si calitatii oferite clientilor nostri, o reprezinta certificarile ISO 9001, ISO 14001 si ISO 18001.

Prin noi aveti garantia performantei.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.