IRUM SA

Reghin

Adresa: Axente Sever, nr. 6 (Cod postal:545300), Reghin, Jud. Mures, Romania

Despre IRUM SA

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în producția de tractoare agricole și forestiere. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar. 
Astăzi, după 60 de ani, avem peste 400 de angajaţi, iar fabrica de 175.000 m2 din Reghin, judeţul Mureş o numim în continuare "acasă": bazându-ne pe rădăcinile noastre și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere, agricole și piese de schimb pe piața romanească și nu numai. 
Operaţiunile grupului s‐au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră prin metoda în trunchiuri și catarge, la care - în 2010 - am adăugat și domeniul utilajelor agricole. Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea centrului nostru de dezvoltare cu integrarea tehnologiilor de renume mondial (suntem unic distribuitor și furnizor de service pentru celebrele motoare Perkins.) Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite. 
Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și realizare de prototipuri înainte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componente sunt de producție proprie. Gama de produse cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.