IPA PROIECT ARGEȘ SRL

Pitesti

Adresa: B-dul I.C. Brătianu, nr. 24, et 9, cam 5 , Pitesti, Jud. Arges, Romania

Despre IPA PROIECT ARGEȘ SRL

PROIECT ARGES S.A. Pitesti, este continuatorul Institutului de Proiectare Arges, cu o traditie de peste 60 de ani, fiind proiectantul general al blocurilor de locuinte din Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Topoloveni, Costesti, Ramnicu Valcea, Slatina, precum si al principalelor obiective socio-culturale si economice din Judetul Arges.
In prezent, in cadrul Turnului IPA ( IPA Tower ) isi au sediul societati comerciale care acopera o arie vasta de servicii, de la cadastru, arhitectura, paza si protectie sau software, la societati de avocatura, meditatori, televiziune, radio, comert, restaurant si automotive.
Activand in domeniul serviciilor de arhitectura, proiectare si constructii, la etajul 9 isi are sediul societatea IPA Proiect Arges S.R.L., societate ce activeaza pe piata de profil din Romania si are ca obiectiv principal ofertarea unei game de servicii complete, atat prin intermediul biroului ce functioneaza la adresa sediului social, cat si a platformei online www.proiectarges.ro.

Compania noastra, ofera o gama larga de servicii in domeniul proiectarii, astfel: proiectare constructii civile, industriale si agricole; proiectare drumuri si poduri; proiectare retele tehnico-edilitare; intocmire documentatii de urbanism: PUG, PUZ, PUD; studii topografice si geodezice, expertize.

Domeniu de activitate

Cuvinte Cheie

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.