INTREPRINDERE INDIVIDUALA COROIAN TEODOR-PENSIUNEA PIVNIŢA LUI TEO

Sighisoara

Adresa: Şcolii, nr. 14 (Cod postal:545400), Sighisoara, Jud. Mures, Romania

Despre INTREPRINDERE INDIVIDUALA COROIAN TEODOR-PENSIUNEA PIVNIŢA LUI TEO

Pensiunea Pivniţa lui Teo *** datând din sec. XVI-lea, vă oferă cazare în Cetatea Sighişoara în 3 camere duble şi un apartament într-o casă săsesca unde puteţi vedea singura grindă de stejar arsă de la al doilea incendiu al cetăţii din anul 1676.
Situată în cetatea medievală Sighişoara, chiar la poalele Dealului, acolo unde se termină cele 175 de trepte ale Scării Acoperite, pensiunea vă oferă condiţii excelente de cazare pentru a petrece o vacanţă sau un weekend de neuitat, ascultând povestea pivnicierului care este unică, având posibilitatea de a vizita nenumarăte obiective turistice.
Vă oferim camere confortabile, cu baie proprie, încălzire centrală, apă caldă şi rece, mini bar inclus în preţ compus din: 1 Pălincă de Prune, 1 Pălinca de Pere, 1 Pălinca de Mere, 1 Lichior din Fructe de Padure, 2 ape plate, 2 ape minerale, TV cablu, internet wireless, cafetiera.
Totodată oaspeţiilor noştrii le oferim gratuit degustare de pălinca de caise, cireşe amare şi vin de la Pivniţa lui Teo.

Servicii oferite:
- cazare în camere double cu baie proprie
- minibar inclus în preţ în limita a 120 ron
- masaj la cerere
- degustări de pălincă de prune, mere, pere, vinuri, lichior de fructe de pădure, produse ecologice 100% naturale - producţie proprie
- ghid turistic la cerere
- rent a car
- centrală proprie încălzire/apă caldă
- telefon/fax
- internet wireless
- terasă
- parcare în faţa pensiunii

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.