INTERMASTERS IMPEX SRL

Simleu Silvaniei

Adresa: Tudor Vladimirescu, nr. 41A (Cod postal:455300), Simleu Silvaniei, Jud. Salaj, Romania

Despre INTERMASTERS IMPEX SRL

INTERMASTERS IMPEX Srl. este o societate cu capital integral privat și este producatoare de prelate pentru camioane tip militar, tip C.F.R., containere cu prelată,prelate pentru transport bitum asfalt, corturi camping și corturi militare, terase, sali de sport cu prelată, în general orice tip de prelată.

Deasemenea divizia noastră de constructii metalice vă oferă structuri metalice pentru case cu până la trei nivele, hale industriale și hale depozit.

Materialele pe care le utilizăm, la prelate , sunt suport elastomeric,pe care este impregnat covor de p.v.c. pe ambele fete, a căror caracteristici tehnice și fizice sunt într-o gamă variată în funcție de cerintele clientului. De asemenea pentru construcții metalice utilizăm tabla dublu zincată pe care o profilăm în profile tip C ,care prin asamblare dau ca și rezultat elemente de construcții (stălpi, grinzi,pereti, acoperis ,etc. Construcțiile metalice sunt certificate și atestate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului ,AT-007-01/182-2011.

Societatea noastră deține un loc important pe piață internă a producției de prelată, avănd un portofoliu bogat de clienți cu pretenții și cerințe dintre cele mai sofisticate. Compartimentul nostru de marketing duce o muncă asidua pentru realizarea dezideratului produs – calitate – preț, avănd în vedere și tendința multor companii de profil din lume, care caută să realizeze un produs de o calitate ireprosabilă.În acest sens societatea noastră deține manualul calității și managementul sistemul calității implementat conform ISO 9001/2008, deținănd autorizație de furnizor feroviar, certificat de omologare prelate vagon și auto și agreement tehnic pentru profile metalice cu pereti subtiri.

 

Materialele sunt verificate, taestate de A.F.E.R. – București.Astfel ca toate produsele noastre sunt insoțite de certificat de calitate și garanție.Confectionarea prelatelor se face prin tehnica sudurii stratului de p.v.c. (la cald, metoda c.i.f.) rezultănd produse rezistente la rupere și alte forte timp îndelungat.

Produse / Preturi / Servicii

Prelata & Corturi

Data adaugarii: 2016-01-18

Descriere: Prelata & Corturi

Constructii metalice

Data adaugarii: 2016-01-18

Descriere: Constructii metalice

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.