INTEGRISOFT SOLUTIONS SRL

Bucuresti

Adresa: Aleea Ianca, nr. 2 bl. V18 sc. 1 et. 2 ap. 12 sector 3 , Bucuresti, Jud. Bucuresti, Romania

Despre INTEGRISOFT SOLUTIONS SRL

CINE SUNTEM?

Integrisoft este o companie cu capital privat, 100% românesc, înființată in 1999, activând in domeniul de dezvoltării și implementării de soluții software performante pentru administrația publică locală, ERP, software la cheie si servicii de outsourcing.

Începând cu tehnologia și arhitectura, dar pastrând focusul și pe ergonomia în utilizare, căutam în mod constant căi noi de a tăia costurile, de a fi agili și de a crește viteza dezvoltării. Clienții noștri sunt înteprinderi din țară și din afara ei dar și instituții publice.
 
AVANSIS este un sistem informatic integrat pentru APL care are in componenta 12 module specializate. Arhitectura flexibila a sistemului permite implementarea oircaruia dintre module ca aplicatie de sine statatoare cu functionalitati complete cat si implementarea in grupe de aplicatii alese de beneficiar in functie de nevoi. Scalabilitatea sistemului permite adaugarea ulterioara si a altor module componente.
 
Avansis este implementat în peste 100 de orașe, de asemenea este prima opțiune pentru orașele reședință de județ, în acest moment este folosit de câteva mii de funcționari ai administrației publice și gestionează peste 3.000.000 de roluri (contribuabili). Sistemul cuprinde în acest moment 12 componente proiectate unitar care folosesc aceeași informație în comun. Arhitectura flexibilă a sistemului permite implementarea oricăruia dintre module ca aplicație de sine stătătoare cu funcționalități complete cât și implementarea în grupe de aplicații alese de beneficiar în funcție de nevoi. Scalabilitatea sistemului permite adăugarea ulterioară și a altor module componente.
 
Mai multe informatii despre noi puteți afla pe siteurile:

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.