INSER GRAFIC SRL

Braila

Adresa: 1 Decembrie 1918, nr. 140 (Cod postal:810075), Braila, Jud. Braila, Romania

Despre INSER GRAFIC SRL

Producţie publicitară.

Totemuri

Totemurile sunt elemente de semnalistică OUTDOOR și INDOOR de mari dimensiuni poziționate vertical. Prin folosirea profilelor specializate, totemul devine un produs publicitar dintre cele mai elegante și mai impunătoare. Amplasat în exterior sau în interior, totemul, prin mărimea sa monopolizează spațiul publicitar din jurul sau atrăgând toate privirile. Pe timpul nopții, în funcție de model, un totem poate fi iluminat total sau parțial, din interior folosind tuburi neon fluorescente.

Litere volumetrice

Literele volumetrice sunt elemente de semnalistică foarte spectaculoase atât ziua cât și noaptea, datorită volumetriei care pune în valoare logo-ul dumneavoastră și aduce un plus de personalitate. Pe timpul nopții literele pot fi iluminate cu module LED sau tub neon modelat la cald cu decarcare în gaz, din interior pe fața formelor, din spate în halo sau cu tubul neon la vedere amplasat pe fața formei.

Panouri publicitare – Pazii

Elemente de semnalistică, orientare și direcționare, panourile publicitare și paziile pot fi realizate în orice formă, orice dimensiune, orice culoare. Pe timpul nopții, panourile publicitare și respectiv paziile pot fi iluminate din exterior cu scafe neon sau proiectoare. Fețele panourilor publicitare pot fi personalizate prin decorare cu folie cutterata sau policromie prin print digital.

Faţade bond

Pentru o eleganță desărvâșită a fațadelor sediului dumneavoastră, placarea cu casete bond este soluția ideală. Prin folosirea utilajelor de ultimă generație în frezarea bond-ului reușim să asigurăm o calitate mărită lucrării, un timp relativ mic de execuție, garanție dublă și nu în ultimul rând un preț accesibil.

Placările cu bond se recomandă și ca suport pentru diverse semne sau chiar execuția acestora din plăci ferezate și decupate.

 

Produse / Preturi / Servicii

Producţie publicitară - Panouri publicitare – Pazii

Data adaugarii: 2018-07-20

Descriere: Producţie publicitară - Panouri publicitare – Pazii

Producţie publicitară - Litere volumetrice

Data adaugarii: 2018-07-20

Descriere: Producţie publicitară - Litere volumetrice

Producţie publicitară - Faţade bond

Data adaugarii: 2018-07-20

Descriere: Producţie publicitară - Faţade bond

Producţie publicitară - Totemuri

Data adaugarii: 2018-07-20

Descriere: Producţie publicitară - Totemuri

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.