INPRO ROMANIA SRL

Murighiol

Adresa: Sat Uzlina (Cod postal:827157), Murighiol, Jud. Tulcea, Romania

Despre INPRO ROMANIA SRL

Complexul Cormoran oferă o gamă largă de servicii, atât celor mai împătimiți pescari cât și celor care vin pentru a găsi o oază de liniște: baruri, restaurante, terase în aer liber, club, săli de conferință (25-200 locuri), internet, sală fitness, saună, 2 piscine, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, fotbal), bicilete, centru de echitatie, biliard, tenis de masă, bază nautică proprie, incintă pentru pescuit sportiv staționar sau la răpitor. 
Complexul turistic cuprinde: 
- Pensiunea Cormoran cu 5 camere duble si 3 camere triple recent renovate, mobilate cu gust, oferind o ambianță placută, dotate cu grup sanitar propriu și încălzire centralizată. 
- Hotelul Cormoran are o capacitate de 34 camere duble și 2 garsoniere cu jacuzzi; camerele sunt dotate cu aer condiționat, grup sanitar propriu, feon, telefon internațional, Tv satelit. 
- 10 Vile tip A compuse din 4 camere, fiecare cameră cu 2 paturi, canapea extensibilă, grup sanitar propriu, (posibilități de cazare până la 4 persoane/camera), Tv, aer condiționat. 
- 4 Vile tip B compuse din câte 2 apartamente - fiecare apartament cu 2 dormitoare, 2 camere de zi cu câte 2 canapele extensibile, 2 grupuri sanitare, aer condiționat, Tv satelit, frigider, (posibilități de cazare pana la 6 persoane/apartament). 
Complexul Cormoran vă oferă în principal specialități tradiționale romanești, din Delta Dunării dar și meniuri internaționale. 
Complexul Cormoran utilizează produse din producția proprie:
- legume proaspete, fără a utiliza îngrășăminte sau pesticide, cultivate pe o suprafață de aproximativ 2 ha; 
- lapte și carne sub control veterinar autorizat; 
- pește proaspăt din incintele piscicole proprii sau achiziționate de la pescarii localnici.

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.