INOVEXPERT SRL

Bacau

Adresa: Str Pictor Aman, 94 C , Bacau, Jud. Bacau, Romania

Despre INOVEXPERT SRL

                                      Academia InovExpert 

              Cursuri dedicate expertilor din administratia publica locala

Cel mai important avantaj al cursurilor noastre este ca sprijinim dezvoltarea de competențe și crearea de parteneriate intre expertii din administratia publica.

Prin programele oferite, ne propunem să asigurăm dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor profesionale ale participanţilor în domeniile tematice vizate, furnizând cele mai recente informații / noutăți legislative.

Colaborăm cu lectori practicieni în domeniile cursurilor, care pot să răspundă prompt la orice întrebare și solicitare primită de la participanți și, totodată, să continue să răspundă la întrebări și după finalizarea cursurilor, de câte ori participantul are nevoie de un sfat.

Din experienta noastra de peste 10 ani in organizarea de cursuri pentru functionarii publici si personal contractual, schimbul de experienta care are loc la programele noastre de instruire, atat intre participanti cat si intre lectori si participanti, contribuie la completarea competentelor obtinute la curs.

Cursurile au loc in locatii atractive din punct de vedere turistic si au o durata cuprinsa intre 2 zile – 5 zile, in functie de tematica.

În portofoliul nostru sunt cursuri organizate în locații precum: Bucovina, Maramureș, Tara Oasului, Litoral, Deltă, Herculane, Baile Felix, Sovata și alte locatii care oferă oportunități de relaxare și recreere.

Cele mai reduse taxe taxe de participare

Taxele de participare includ: mapele participantilor( suport de curs in format electronic si print, notebook) certificat de participare.

Serviciile turistice (cazare in regim de pensiune completa) includ gratuitate pentru un insotitor (cazare in regim de pensiune completa).

Discount-uri

Pentru participarea mai multor persoane din cadrul aceleiasi institutii, la programele InovExpert se acorda reduceri la taxele de participare cuprinse intre 15 – 50%.

Pentru institutiile care definitiveaza programul de participare la cursuri a angajatilor proprii, la finalul anului, pentru anul 2018, beneficiaza de reducere de 10% din taxa de participare.

Quick Info

Locatii atractive

Programe de desfasurare flexibile

Tehnici de predare moderne

Schimb de experienta intre participanti

Resurse de curs: suport de curs electronic, studii de caz, chestionare, exerciții

Cele mai mici taxe de participare

 

Calendarul cursurilor pentru anul 2018 este disponibil pe www.inov-expert.com/administratie publica.

 

Solicitati oferta de curs care se pliaza pe interesul dvs. Misiunea noastra este sa ne asiguram ca programul de instruire corespunde asteptarilor dumneavoastra.

 

Despre InovExpert SRL Bacău:

Cu entuziasm si pasiune, ne implicăm în a crea cele mai inovative programe de training si coaching pentru profesionistii din administrația publica, permanent căutând să aducem subiecte noi, informații de actualitate și soluții pentru probleme pe care le au aceștia în activitatea lor.

 

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.