IGUT SRL

Brasov

Adresa: Mihail Kogălniceanu, nr. 11 birou nr. 1 bl. C1 III 1 et. 3 (Cod postal:500097), Brasov, Jud. Brasov, Romania

Despre IGUT SRL

 Societatea S.C. IGUT S.R.L. Braşov a fost înfiinţată în martie 1991, ca societate mixtă româno-germană cu capital privat.

 

Denumirea societăţii provine de la Internaționale Gesellschaft für Umwelt und Technik, în traducere Societate comercială internaţională pentru protecţia mediului înconjurător.

 

Obiectul de activitate al societăţii, îl constituie:

 

● Enginneering - activitate tehnică de cercetare, proiectare, organizare şi conducere a proceselor tehnologice şi de desfacere – pentru producerea energiei, reducerea emisiilor de factori poluanţi ai

mediului înconjurator, readucerea în parametrii normali ai mediului, gospodărirea apelor

● activităţi în domeniul construcţiei de drumuri, poduri şi şosele construcţii civile și industriale (subterane și supraterane), construcţii industriale specifice protecţiei mediului înconjurător.

● consultanţă, planificare, concepţie şi fabricaţie tehnică în domeniu.

 

Competenţa tehnică a societăţii este dovedită de elaborarea studiilor şi proiectelor a numeroase lucrări din domeniul hidro-edilitar, cum ar fi: alimentări cu apa şi staţii de tratare în vederea potabilizării, reţele de distribuţie, canalizări şi staţii de epurare de capacităţi diferite şi destinate prelucrării apelor uzate de diverse provenienţe, staţii de pompare, diverse alte construcţii şi instalaţii accesorii necesare bunei funcţionări a lucrărilor proiectate.

 

În volumul proiectelor realizate de către societate pâna în prezent, se situează cu preponderenţă, cele cu caracter de lucrări publice, după cum urmează:

 

- Proiecte de alimentări cu apă si canalizări;

- Proiecte de captări, tratare a apei, rezervoare, castele de apa, staţii de pompare şi reţele de distribuţie;

- Proiecte de staţii de epurare - ape menajere şi industriale .

- Proiecte de rampe ecologice şi staţii de transfer a deşeurilor.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.