GRB COMMAZ

Popesti-Leordeni

Adresa: Str. Ing. Pascal Cristian, nr. 4, sector 6, Bucuresti (Cod postal:022201), Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov, Romania

Despre GRB COMMAZ

Cu o experientã pe piață de 10 ani (anul înființãrii - 2001) COMMAZ SERV este o companie care activeazã pe piața utilitãților (apă, gaz, PSI) prin oferirea de produse și servicii constructorilor și companiilor care gestioneazã rețele de utilitãti.
Începând cu distribuția de produse pentru rețelele de utilitãți, în ultimii 2 ani aria noastrã de activitate s-a lãrgit prin oferirea de soluții la cheie (participarea la proiectare, vânzare de produse, montaj și service); deasemenea, suntem din ce în ce mai prezenti ca antreprenori generali pentru diverse proiecte complexe (stații de epurare, stații de tratare a apei, infrastructurã și logisticã).
Având implementat Sistemul de Management Integrat (Calitate, Mediu si Sãnãtate și Securitate în Muncã), suntem în permanentã cãutare de noi furnizori de produse și servicii, cu ajutorul cãrora sã ne putem îndeplini obiectivul declarat al companiei noastre, acela de a fi integratori de produse și servicii complete pentru rețelele de utilitãți, cu scopul de a satisface pe deplin așteptãrile partenerilor noștri de afaceri.

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.