Localitate: Alba Iulia

Judet: Alba

Ţara: Romania

Cod postal: 510184

Telefon: 0258-816021, 0741-200874

Fax: 0258-816021

Url: http://www.gradinarultau.ro

Persoana de contact: Alexi Bogdan Alexandru

Telefon persoana de contact: 0258-816021, 0741-200874


Societatea noastră dispune de personal calificat pentru sistematizarea spațiilor verzi, a grădinilor particulare , a parcuriilor și a altor spații rezidențiale sau comerciale care pot aduce un plus de valoare locuinței sau societății dumneavoastră.
Pornind de la ideea de amenajare care este personalizată în funcție de arhitectura locuinței dumneavoastră, relieful terenului și stilul de viață echipa noastră de amenajare condusă de un inginer peisagist dă formă idei prin traspunerea în realitate a proiectului de amenajare peisagistică. Începând de la sistematizarea aleilor, realizarea sistemului de irigații pentru gazon, înființarea gazonului, plantarea de arbori și arbuști ornamentali. 
Pentru a duce mai departe colaborarea cu clientul și a asigura o relație de încredere în ce privește lucrarea efectuată oferim și servicii de întreținere spații verzi: tăieri de întreținere și formare pentru arbori și arbuști ornamentali, tratamente împotriva bolilor și dăunătorilor, fertilizări la gazon și arbuști ornamentali, precum și operațiuni complete de întreținere a gazonului, scarificare, aerisire. 
Beneficiem de spații de producție pentru plante floricole la ghiveci, solarii moderne încălzite cu folie dublă gonflabilă.
Tiparire Buletin + Mandat Postal