GRĂDINA CU FLORI SRL

Alba Iulia

Adresa: Șurianului, nr. 5 (Cod postal:510184), Alba Iulia, Jud. Alba, Romania

Despre GRĂDINA CU FLORI SRL

Societatea noastră dispune de personal calificat pentru sistematizarea spațiilor verzi, a grădinilor particulare , a parcuriilor și a altor spații rezidențiale sau comerciale care pot aduce un plus de valoare locuinței sau societății dumneavoastră.
Pornind de la ideea de amenajare care este personalizată în funcție de arhitectura locuinței dumneavoastră, relieful terenului și stilul de viață echipa noastră de amenajare condusă de un inginer peisagist dă formă idei prin traspunerea în realitate a proiectului de amenajare peisagistică. Începând de la sistematizarea aleilor, realizarea sistemului de irigații pentru gazon, înființarea gazonului, plantarea de arbori și arbuști ornamentali. 
Pentru a duce mai departe colaborarea cu clientul și a asigura o relație de încredere în ce privește lucrarea efectuată oferim și servicii de întreținere spații verzi: tăieri de întreținere și formare pentru arbori și arbuști ornamentali, tratamente împotriva bolilor și dăunătorilor, fertilizări la gazon și arbuști ornamentali, precum și operațiuni complete de întreținere a gazonului, scarificare, aerisire. 
Beneficiem de spații de producție pentru plante floricole la ghiveci, solarii moderne încălzite cu folie dublă gonflabilă.

Produse / Preturi / Servicii

Bonsai de gradina!

Data adaugarii: 2015-07-19

Descriere: Bonsai de gradina aclimatizat din juniperus virginiana, rezista conditilor climatice ale tarii noastre.

Pret: 2700

Galerie foto

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.