GESIROM ENTERPRISE SRL

Pitesti

Adresa: B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 103 (Cod postal:110087), Pitesti, Jud. Arges, Romania

Despre GESIROM ENTERPRISE SRL

PRODUCTIE REPERE CAUCIUC

S.C. GESIROM ENTERPRISE S.R.L. produce amestecuri de cauciuc si repere din cauciuc, de la cele mai simple până la cele mai complexe, în condiții standard sau speciale care să satisfacă o gamă largă de cerințe tehnice ca: solicitări mecanice (rezistența la întindere, compresiune, elasticitate, etc), rezistența la produse corozive, rezistența la diverse temperaturi  etc.. Producem repere de orice tip din NBR, EPDM, amestec PVC+NBR, silicon, cauciuc natural, nitrilic, butadinic, viton etc. Până în prezent am produs garnituri, supape, inele, bucși, membrane, tampoane și diverse repere pentru industria auto, feroviară, energetică și de consum.

Amestecul de cauciuc poate fi livrat gata de vulcanizare sau fără acceleratori înglobați, pentru o conservare mai îndelungată.

Datorită devzoltării de la an la an, ne-am construit propria hală de producție iar procesul de producție a fost încontinuu modernizat prin achiziția de utilaje de ultimă tehnologie, necesare pentru obținerea unor produse de calitate superioară, reducerea pierderilor de cauciuc și a timpilor de producție și obținerea astfel a unor prețuri competitive pentru produsele noastre.

Calitatea este prioritatea noastra, motiv pentru care S.C. GESIROM ENTERPRISE S.R.L. a implementat sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008) în domeniul fabricării produselor din cauciuc.

Toate produsele sunt verificate cu atenție de departamentul C.T.C. pentru a îndeplini cerințele tehnice necesare. Calitatea produselor noastre și seriozitatea companiei sunt garantate și de către clienții noștri fideli (U.A.M.T. S.A. Oradea, ROMCARBON S.A. Buzău, ELECTROPRECIZIA S.A. Sacele, ASTRA VAGOANE S.A. Arad, LEONI Wiring etc.).

Producând piese de calitate la prețuri competitive, scopul nostru este să devenim furnizorul dvs. preferat.

TRANSPORT

Gesirom Enterprise efectuează cu mijloace proprii transport rutier intern și internațional de marfă. După o experiență de minim 10 ani în domeniul transporturilor rutiere interne și internaționale de marfă, garantăm servicii de transport rapide și în siguranță, informații prompte cu privire la situația autovehiculelor și prețuri competitive

copyrights © 2018 Millenium Management srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.