GAT LOGISTIC SRL

Oradea

Adresa: Vasile Alecsandri, nr. 19 ap. 20 , Oradea, Jud. Bihor, Romania

Despre GAT LOGISTIC SRL

Lider în domeniul transportului internațional de mărfuri și logisticii, GAT LOGISTIC cuprinde o rețea de colaboratori de peste 300 de case de expediții, dispuse în peste 25 de țări, terminale și centre de distribuție amplasate în toată Europa. Organizarea eficientă a activitații, tehnică modernă utilizată cu profesionalism de către un personal calificat, precum și tehnologia informațională și de comunicare avansată sunt factorii care au condus la ascensiunea permanentă a societății noastre.

Înființată în 2006 pe teritoriul României, GAT LOGISTIC, este o societate specializată în expediții internaționale și logistică. Oferind o gamă variată de servicii, de la transporturi internaționale până la proiecte de logistică și distribuție cât și consultanță la un nivel profesionist.

Conform politicii firmei pe care am promovat-o încă de la început, am încercat să ridicăm standardul calității serviciilor de transport oferite și, deși majoritatea caselor de expediții desfășoară același gen de activitate, noi dorim să introducem o notă de personalitate care să ne confere siguranță satisfacerii cerințelor clienților pe de o parte, și a cadrului legal pe de alta parte.
Misiunea noastră

În vederea extinderii și consolidării activității, Gat Logistic a încheiat o alianță de reprezentare reciprocă în domeniul transportului internațional de mărfuri cu similare case de expediții, s-a bazat pe vasta experiență a celorlalte companii, precum și pe valorile comune pe care le împărtășesc, lărgind astfel spectrul serviciilor oferite și aria de acoperire a acestora.
​Viziunea noastră

Cu riscul să repetăm anumite lucruri, dorim să subliniem faptul că, pentru noi, calitatea serviciilor de transport este importantă și primordială. Cea mai mare satisfacție a societății este să constatăm că avem deja o clientelă fidelă care își manifestă interesul să lucreze în mod constant cu firma noastră și care este în continuă creștere. Dorim ca și compania dumneavoastră să devină parteneri de afaceri fideli ai firmei noastre..

Produse / Preturi / Servicii

Transport intern

Data adaugarii: 2017-11-15

Descriere: Transport intern

Transport Maritim

Data adaugarii: 2017-11-15

Descriere: Transport Maritim

Transport Aerian

Data adaugarii: 2017-11-15

Descriere: Transport Aerian

Transport intracomunitar

Data adaugarii: 2017-11-15

Descriere: Transport intracomunitar

Logistica si Distributie

Data adaugarii: 2017-11-15

Descriere: Logistica si Distributie

copyrights © 2018 Millenium Management Sistem srl. Realizare: Gloobus Software Development.   All rights reserved.